Hur man postar på gratis annons platser

February 3

Gratis online klassificerade webbplatser växer i popularitet och användbarhet. Internet som klassificeras tillgodose specifika platser och specifika intressen och det finns några nationella tjänster som Craigslist och eBayClassifieds. Inlägg systematiskt kategoriseras och är enkla att organisera och bläddra. Vissa platser är också moder att skära ned bedrägliga inlägg. Du behöver inte räkna upp ditt namn och plats, vilket bidrar till den personliga säkerheten. När mötet en köpare eller säljare, vidta försiktighetsåtgärder. Ta med en vän och träffas på en offentlig plats.

Instruktioner

1 Utstationering process för Craigslist, eBayClassifieds och Back är liknande. Öppna din webbläsare och navigera till Post.Craigslist.org.

2 Välj typ av inlägg. Några exempel är: "jobb", "bostäder" och "till salu".

3 Klicka "Jag kommer att följa dessa riktlinjer" för att acceptera villkoren.

4 Välj en underkategori. I "jobb som erbjuds" kategori, det finns många underkategorier, inklusive utbildning jobb och allmänna arbetskraft.

5 Skapa en utstationering avdelning. Fyll på den plats och kontakt e-post. Skriv din annons. Inkludera bild (s).

6 Klicka på "Fortsätt" och granska efter information. Skriv ordet visar i captcha rutan. Captcha system ser till att du är en enskild användare, och inte ett automatiserat inlägg verktyg eller spam. Klicka på "Fortsätt" igen och kontrollera din e-post för en verifieringsmeddelande från Craigslist.

7 Klicka på länken i e-postmeddelandet och välj "Redigera" för att redigera din annons eller "Post" att lägga upp den. Du kan ändra din annons för att få bättre resultat. Du kan ta bort din annons när transaktionen är klar.

Tips

  • Craigslist är en av de mest populära klassificeras gratis online webbplats baserat på trafiken, och totala månatliga listor. Andra populära alternativ är Backpage.com och eBayClassifieds.com. Många lokala tidningar dagliga och vecko erbjuder gratis platsannonser för poster prissatta $ 100 till $ 1000 privata fest. Kolla här först som lokala publiken är större och valen djupare.
  • Craigslist tar ut en avgift för vissa kategorier om du skickar meddelanden till den "fastigheter till salu" eller "uthyres" kategorier. Andra gratis webbplatser erbjuder attraktiva tjänster för avgifter.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com