Hur till Spår en webbanvändare

February 5

Det bästa sättet att hjälpa din webbplats att växa är att spåra dina webbanvändare när de kommer in och visa din webbplats. Du måste också följa besökaren vägen (vilken sida de går in genom, vilka sidor de navigerar till samtidigt på din webbplats och där de kommer ut). Den viktigaste delen av information som du behöver är hur besökarna hittade din webbplats, till exempel via en sökmotor eller från en länk på en annan webbplats. Du kan sedan använda denna information för att justera dina reklam metoder.

Instruktioner

1 Använd en gratis eller betald tredjepartsspårningstjänst, såsom ExtremeTracking.com eller StatCounter.com, för att spåra din webbanvändare. Dessa tjänster kan ge dig full spårningsinformation, inklusive de nyckelord som används för att komma in på sajten, IP-adresser, med hänvisning platser och användarnas geografiska platser. Allt du behöver göra är att sätta en kod, som ges till dig under registreringen, på var och en av de webbsidor som du vill spåra.

2 Logga in på ditt webbhotell konto och klicka på "Traffic", "Verktyg", "Besöksstatistik" eller liknande. Beroende på din plan, håller din webbleverantör detaljerad information om besökare till din webbplats. Detta är förmodligen det mest tillförlitliga sättet att spåra webbanvändare.

3 Installera Google Analytics på alla dina webbsidor. Analytics är ett av de mest välkända och noggranna webbspårningstjänster tillgängliga --- eftersom det är förenat med den största sökmotorn, får du bättre information.
Helt enkelt registrera dig för ett konto (se direktlänk i Referenser) och infoga koden på alla dina webbsidor. Analytics ger dig fullständig statistik om din webb besökare, grafiska data och översikter av vilka av dina sidor ger bäst resultat. Du kan också titta på den genomsnittliga tiden en webbanvändare tillbringar på din webbplats, liksom "avvisningsfrekvens", som mäter om människor navigerar genom din webbplats eller helt enkelt "studsar" off din hemsida omedelbart.

Tips

  • När du använder en gratis tracker, du vanligtvis krävs för att hålla spårningslänk fullt synlig för tittarna. Du kan inte maskera det med HTML-kod eller växla bilderna för att matcha din webbplats background.Use sidans spårningsinformation till din fördel. Om du ser att en hel del webbanvändare lämnar en viss webbsida snabbt att sidan troligen behöver en översyn. Om du ser att en annan webbplats är att få en hel del trafik från en sökmotor eller annan källa, bör du fokusera på att bygga upp den sidan med fler produkter och tjänster. (Var noga med att hålla den allmänna ramen för webbsidan densamma, som design och formulering kan vara varför människor finner det så lätt.)

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com