Circuit Board prototypverktyg

March 2

Ett kretskort (PCB) är en väg att ansluta olika elektriska komponenter, och det är oftast består av en eller två isolerade skikt med elektroniska komponenter lödda på kortet. Innan du kan börja skapa styrelsen, måste du lägga ut det, och detta görs vanligen med prototyping programvara. Prototyping programvara kan du nästan lägga ut ut komponenter, ledningar och stift på brädan.

PCB123

Detta är ett gratis program som låter dig skapa prototyper av din kretskort och schematiska ritningar. Schematiska ritningar hjälper dig att göra layouten på PCB-kortet om du är ny på detta område. Programmet använder en datorstödd design användargränssnitt, och har även en guide funktion, som leder dig genom processen att lägga ut din PCB ombord. Andra inslag i detta verktyg inkluderar möjligheten att importera eller exportera data till och från andra designprogram, och att förhandsgranska din design i 3D, vilket gör att du kan se dina ritningar från olika vinklar. Programmet gör det också möjligt att uppdatera scheman ritning och sedan PCB123 Programmet kommer automatiskt uppdatera din PCB design med nya data från scheman ritningen. Dessutom, om du uppdaterar din PCB design, programmet kommer sedan att uppdatera scheman ritning. Detta är ett gratis program, och den använder ett grafiskt användargränssnitt, som gör det möjligt att köra kommandon med hjälp av radioknappar eller kryssrutor i stället för att skriva kod.

ExpressPCB

ExpressPCB är en fri design program, men du måste betala för den faktiska kretskort om du väljer att beställa dem. Från och med 2010, tre kretskort kostar $ 51. Om du vill skapa schematiska ritningar först, kan du också ladda ner ExpressSCH programmet, som också är gratis, och du kan ansluta din schematisk ritning med PCB design. ExpressPCB har en drag-och-släpp-funktionen, som låter dig välja en komponent från komponentbiblioteket, placera denna komponent på design och dra den på plats. Programmet är kompatibelt med Windows XP, Vista och Windows 7.

Isopro

Den Isopro 2,7 Programmet låter dig skapa nya kretskort och / eller redigera befintliga kretskort design. Detta program använder också en CAD-gränssnitt. Programmet uppdaterar dina ändringar i realtid, vilket innebär att du kan se dina ändringar som du gör dem, och du kan köra tester på brädan för att avgöra om objekt är korrekt konfigurerade. Du kan använda Isopro 2,7 programvara som ett fristående program eller som en del av de andra verktyg som erbjuds av T-Tech, företaget som gör detta program. Programmet kostar $ 2295 i 2010.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com