Hur man annonsera ett socialt nätverk hemsida för gratis

January 10

Hur man annonsera ett socialt nätverk hemsida för gratis


Du har en bra idé för en ny typ av sociala nätverk webbplats och har arbetat mycket hårt för att få den inrätta och byggt. Nu måste du veta hur man på ett kostnadseffektivt sätt marknadsföra det så att din webbplats får trafik och användare. Det bästa sättet att sprida budskapet om den nya webbplatsen är att utnyttja kraften i online sociala medier. Genom att rikta de användare av andra sociala nätverk, kommer du att vara direkt reklam för de människor som är mest benägna att besöka din nya webbplats.

Instruktioner

1 Skapa en sida för din nya sociala nätverk webbplats. Gå med Facebook grupper som riktar din marknad demografiska. Du vill sträva efter tekniskt kunniga användare som ständigt prova nya sociala medier och har en aktiv på nätet socialt liv. Lämna kommentarer och fläkt inlägg på användarsidor, främja den nya webbplatsen och be dem att besöka och prova det.

2 Skapa en MySpace-konto för ditt sociala nätverk webbplats. Börja lägga så många vänner som möjligt, återigen rikta din marknad demografiska. Skicka ut meddelanden till dina vänner om din nya webbplats och lämna kommentarer på sina profiler uppmuntra dem att besöka din sociala nätverk webbplats.

3 Skapa en gratis Twitter-konto för ditt sociala nätverk webbplats. Börja följa så många människor som möjligt, och ägna särskild uppmärksamhet åt sociala medier specialister som är på Twitter. Dina Twitter-uppdateringar ska direkt samarbeta med människor, och du bör använda Twitter som en plattform för att sprida information om din webbplats samt besvara alla frågor människor kan ha om det.

4 Skapa en gratis blogg på antingen Blogger eller Wordpress. Skapa blogginlägg där ni diskuterar de olika funktionerna i din sociala nätverk webbplats och vad som gör din webbplats unik. Skriv om idéer och andra funktioner som du tänker genomföra eller håller på att utveckla. Du kan också använda din blogg för att dela något företag eller webbplats nyheter. Se till att din blogg är indexerad med Google och lämna sitt foder till technorati.com och alla andra blogg aggregering webbplats. När folk söker efter teknik nyheter eller information om nya sociala nätverk nystartade webbplatser, kommer de att kunna hitta din blogg.

5 Kontakta sociala medier ledare och bloggare. Fråga om du kan ge dem en beta inbjudan till nya sociala nätverk webbplats. Om inflytelserika bloggare ger en utmärkt översyn om din nya webbplats, kommer deras läsare vara glada och intresserade av att prova ditt sociala nätverk.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com