Microsoft Expression Web vs Front

January 14

Microsoft Expression Web vs Front


Microsofts Frontpage 2003 är ett enkelt sätt att sätta ihop webbsidor, men så är dess efterföljare, Microsoft Expression Web. Om du funderar på en uppgradering till uttryck, bör du överväga krav funktionerna, gränssnitt och systemkrav för varje program. Både Front och expression kan användas för att skapa CSS, HTML, PHP och JavaScript. Båda stöder en mängd olika publiceringsalternativ.

skillnader

Front förlitat ofta på webbkomponenterna som genererade egen kod; Expression är mycket mer inriktat på standardiserad design. Om du väljer att uppgradera från Front till uttryck, kan du fortfarande redigera dina webbkomponenter, men om du väljer ett annat program, kommer du inte att kunna lägga till nya komponenter. Microsoft har valt att betona standardiserad kod i uttryck. Teman och delade gränser, funktioner som stöds i Front har utelämnats av Expression till förmån för ASP.net mallsidor, dynamiska webbmallar och förbättrade CSS-verktyg.

Expression och Code Feedback

Ett annat plus till uttryck är att det erbjuder färgkodade CSS, HTML, JavaScript och PHP. Detta gör det lättare att upptäcka kodfel, om du inte behöver förlita sig enbart på dina egna ögon i Expression. Programmet kommer att ge dig feedback i realtid på standarder brott som du kod, så att den slutliga produkten är felfri.

support~~POS=TRUNC

Mainstream stöd för Front 2003 avgick som den 14 april 2009 och utökat stöd kommer att avslutas den 8 april är 2014. Expression Web aktivt stöds av Microsoft, och erbjuder även gratis handledning på nätet för tidigare Front användare för att hjälpa dem övergången till nyare teknik. Du kan ladda ner handledningen vid download.microsoft.com/download/f/f/2/ff2d736a-9ec6-4e3b-b094-d782aa7cda72/Microsoft_FrontPage_to_Expression_Web.doc.

Systemkrav för Front

Minimikraven för att köra Front 2003: Microsoft Windows 2000 med Service Pack 3 (SP3) eller senare, eller Windows XP eller senare; processorhastighet av 233 MHz eller högre, minst 128 RAM och 180 MB ledigt hårddiskutrymme. Obs: Du kan inte hämta Frontpage 2003 som ett fristående program. Det är endast tillgänglig i Office 2003.

Systemkrav för Expression

För att köra Expression Web behöver du Windows XP med Service Pack 2, Windows Vista eller Windows 7 operativsystem, en 1 GHz eller snabbare processor, 1 GB RAM eller mer, 1,5 GB eller mer ledigt hårddiskutrymme, .NET Framework 3,5 med service Pack 1, stöd för DirectX 9.0 grafik med Windows Vista Display Driver Model (WDDM) Driver, 128 MB grafik RAM eller mer, pixel Shader 2.0 i hårdvara, 32-bitar per pixel, och Silverlight 2.0, Firefox 3.0, Internet Explorer 7 och AJAX Suite, som är nödvändiga för vissa programfunktioner. Mac-användare bör notera att Expression är endast tillgänglig för PC-användare.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com