Hur man skapar en personlig mapp i Outlook 2003

May 8

Hundratals e-postmeddelanden kan slå inkorgen på en viss dag, och hantera den information som finns i dem kan vara ett problem för någon administratör, sekreterare eller datoranvändare. Skräppost och spam raderas; Men, för att spara e-postmeddelanden som innehåller viktig information, du oftast måste skriva ut dem och fila bort dem. Nu finns det ett bättre sätt. Elektroniskt fil dessa e-postmeddelanden med hjälp av offline personliga mappar du kan skapa på datorn i Outlook.

Instruktioner

1 Hur man skapar en personlig mapp i Outlook 2003

Öppna Outlook. Klicka på "Verktyg" och sedan "Alternativ".

2 Hur man skapar en personlig mapp i Outlook 2003


Välj "Konfigurera e-post" -fliken.

3 Hur man skapar en personlig mapp i Outlook 2003


Välj "datafiler" -knappen och klicka på knappen "Lägg till". En separat låda visas. Markera "Office Outlook Personal Folders (PST)" i fönstret och klicka på "OK".

4 Välj "Bläddra" -knappen och välj den mapp där du vill spara den nya mappen. Vanligtvis är den nya mappen placeras någonstans i mappen "Mina dokument", så det kan lätt backas upp eller hämtas senare. Ge den nya filen ett namn och klicka på "OK" -knappen. I fältet "Namn" -fältet, skriv in namnet du vill se visas i Outlook. Klicka på "OK."

5 Välj "Stäng" -knappen och klicka på "OK" för att avsluta fönstren. Din nya personliga mappen visas i mapplistan i Outlook på vänster sida av skärmen. Observera: Detta kommer att placera den nya mappen i en miljö "offline", vilket innebär att allt du placerar i det inte längre kommer att vara i din online brevlåda. Att skapa denna mapp och flytta objekt till det kommer att hjälpa till att hålla din online serverutrymme gratis för ny e-post.

Tips

  • Skapa många mappar för effektivare arkivering. Det kommer att vara möjligt att skapa mappar inuti mappar mycket som ett dokumentskåp har många lådor med filer inuti.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com