Hur man tar bort Windows Messenger

May 25

Hur man tar bort Windows Messenger


Windows XP, Windows 2000 och Windows NT operativsystem har Windows Messenger installeras som standard. Windows Messenger kan du skicka och ta emot meddelanden från en dator till en annan. Detta kan vara en stor bekvämlighet, särskilt för människor som älskar att chatta på nätet.
Med tanke på dess breda popularitet, har många annonsörer hittat ett sätt att skicka oönskad reklam till din Windows Messenger-skärmen och spam kontot. Av denna anledning kan du välja att ta bort Windows Messenger. Även om du inte kan ta bort det, kan du helt och permanent stänga av den, tar ut provision. Läs vidare om hur.

Instruktioner

Inaktivera Windows Messenger för Windows XP

1 Klicka på "Start" -knappen i nedre högra hörnet på skrivbordet. Detta öppnar upp Start-menyn. Klicka på "Kontrollpanelen" i denna meny.

2 Leta reda på ikonen som är märkt "Administrationsverktyg" och sedan dubbelklicka på den. Om du använder Windows XP Home Edition, kommer du först klicka på "Prestanda och underhåll" innan du kan klicka på "Administrationsverktyg."

3 Klicka på "Tjänster" och sedan högerklicka på "Messenger". Nu väljer "Stopp".

4 Permanent inaktivera Windows Messenger genom att högerklicka på "Messenger" och klicka på "Egenskaper". Ändra "Startmetod" till "Disabled" och klicka sedan på "OK".

Inaktivera Windows Messenger för Windows 2000

5 Klicka på "Start" -knappen i nedre högra hörnet på skrivbordet. Klicka på "Inställningar" och klicka sedan på "Kontrollpanelen."

6 Klicka på ikonen Administrationsverktyg "i" Kontrollpanelen "fönster. Klicka på" tjänster ", och sedan högerklicka på" Messenger ".

7 Välj "Egenskaper" och klicka sedan på "Stop." Permanent inaktivera Windows Messenger genom att högerklicka på "Messenger" och sedan ändra Startmetod till "Disabled". Klicka på "OK."

Inaktivera Windows Messenger på Windows NT

8 Klicka på "Start" -knappen i nedre högra hörnet på skrivbordet. Detta öppnar upp Start-menyn. Klicka på "Kontrollpanelen" i denna meny.

9 Leta reda på ikonen som är märkt "Administrationsverktyg" och sedan dubbelklicka på den.

10 Klicka på ikonen "Administrationsverktyg" i Kontrollpanelen. Klicka på "Tjänster" och sedan högerklicka på "Messenger". Välj "Egenskaper" och klicka sedan på "Stop."

11 Permanent inaktivera Windows Messenger genom att högerklicka på "Messenger" och sedan ändra Startmetod till "Disabled". Klicka på "OK."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com