Hur vill åtgärda problem med Microsoft Outlook 2003

May 21

Hur vill åtgärda problem med Microsoft Outlook 2003


Medan de flesta datorprogram, särskilt de som gjorts av ansedda företag, tenderar att fungera bra för det mesta, är den tuffa läxa att lära sig att inget program är perfekt. Microsoft Outlook 2003 har haft många buggar och problem under åren. Som sagt, det finns också många korrigeringar som har tagits fram för dessa problem. Dessa tre lösningar inte löser alla Outlook 2003 problem, men de kommer att hjälpa till med många av dem.

Instruktioner

uppdatering Outlook

1 Hämta den senaste Service Pack för Microsoft Outlook 2003 från Microsofts webbplats (se Resurs 2).

2 Installera OfficeSBMESP4-KB930954-Fullfile-ENU.exe genom att dubbelklicka på den.

3 Gå igenom inställnings av den här uppdateringen och starta om datorn. Försök att logga in på Outlook igen. Om det fortfarande inte fungerar, gå vidare till avsnitt 2.

Säkerhetskopiering och reparation

4 Backup din inkorg genom att söka efter PST-filer på datorn. Skriv "* .pst" i "Start" menyn söka prompt att hitta Microsoft Outlook 2003 Inbox filer. Högerklicka på någon av filerna som kommer upp och klicka på "Öppna fil plats."

5 Högerklicka på en av dina PST-filer och klicka på "Kopiera". Högerklicka sedan i en separat mapp eller på skrivbordet och klicka på "Klistra in." Upprepa samma process för alla dina PST-filer. Stäng Microsoft Outlook.

6 Öppna Microsoft Reparations verktyg genom att skriva Scanpst.exe i "Start" -menyn ökning prompt. Om det inte kommer upp, kan du behöva ladda ner den (se referens 2). Efter nedladdning, placera filen i C: \ Program Files \ Common Files \ System \ MSMAPI \ 1033 och dubbelklicka på den för att starta installationen.

7 Klicka på "Bläddra" för att leta efter dina PST-filer genom programmet. Filerna kommer att vara på samma plats som du sökte i steg 1. Klicka på "Start" för att skanna filen för fel. Om fel hittades, klicka på kryssrutan bredvid "Gör backup av skannad fil innan reparation" och klicka på "Reparera".

8 Öppna Outlook efter reparationen och kontrollera om det är nu fungerar. Om det inte finns några fel eller om Outlook fortfarande fungerar kontrollera dina andra PST-filer. Om det inte fanns några fel i någon av dina filer och Outlook är fortfarande fungerar, hoppa till Avsnitt 3.

Ny profil

9 Klicka på "Start", "Kontrollpanelen", "Mail", "Visa profiler" och sedan "Lägg till."

10 Skapa en ny Outlook-profil genom att skriva ett nytt namn, välja "Fråga efter profil som ska användas," klicka på "OK" och sedan klicka på "OK" igen.

11 Öppna Outlook 2003. Du kommer nu att se en ny prompt frågar vilken profil du vill använda. Välj den nya profilen och starta Outlook 2003. Försök att skicka och ta emot e-post. Om det fungerar, måste du manuellt importera dina gamla kontakter, men du kommer att ha en fungerande e-postkonto igen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com