Hur man skapar en delad kalender i Outlook 2003

May 15

Hur man skapar en delad kalender i Outlook 2003


Ansökan Microsoft Outlook 2003 tillåter användare att skicka och ta emot e-post, skapa och tilldela uppgifter, ta mötesanteckningar, schemalägga möten och dela kalenderhändelser med andra användare. För att dela din kalender med andra personer som du måste vara ansluten via Microsoft Exchange 2003 server, som ofta används i många kontor och företag att synkronisera användare med Outlook. Ansökan tillåter användare att enkelt välja enskilda användare att dela kalenderinformation med.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Outlook 2003 program på datorn. Se till att Outlook ansökan är ansluten till Microsoft Exchange-servern.

2 Klicka på "Kalender" och klicka sedan på "Dela min kalender" alternativet från navigeringsfönstret.

3 Klicka på knappen och sedan på "Lägg till användare" dialogrutan visas "Lägg till". Skriv in namnet på den användare du vill dela din kalender med i "Typ Namn eller Välj från lista" box.

4 Markera användaren och klicka sedan på knappen "Lägg till". Klicka på "OK" -knappen för att återgå till "Dela min kalender" fönstret.

5 Klicka på den behörighetsnivå du vill ge tillgång till användaren från "Behörighetsnivå" lista. Klicka på "OK" och din kalender kommer att delas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com