Hur gruppchatt i Geo

April 12

Hur gruppchatt i Geo


Den Geochat webbaserad tjänst tar kraften i snabbmeddelanden och lägger i den växande populariteten för platsbaserade tjänster. Med Geochat kan du skicka eller ta emot ett IM och sedan se varifrån den kom på en karta. Den Geochat plattform har också vuxit till ett samarbetsverktyg, som används av ett stort antal snabbmeddelanden deltagare. Chatta med en grupp är en enkel uppgift i Geochat, om du vet var du ska leta och vilka justeringar att göra.

Instruktioner

1 Öppen Geochat.

2 Skapa en ny grupp genom att flytta markören till vänster på skärmen och klicka på "Skapa ny grupp" val.

3 Ge ett namn till din grupp på fältet som visas. Skriv en kort beskrivning av gruppen för att hjälpa dig att komma ihåg vilken typ av grupp det är och vem som är i det.

4 Välj en plats för den nya gruppen. Skriv in en adress eller namnet på din stad i respektive fält. Du kan även ange standard plats till en annan stad eller region, om du eller gruppen huvudsakligen fungerar i den stad eller region.

5 Bestäm hur medlemmar i gruppen kommer att interagera med varandra. Till exempel kommer medlemmarnas meddelanden går till alla medlemmar? Välj "Göm denna grupp från sökningar och listor" alternativ om du vill att den nya gruppen att vara osynlig på listan av grupper som allmänheten kan se.

6 Lägg till medlemmar genom att gå till "Mina grupper" menyalternativet i navigationsfältet. Klicka på "medlemskap" -fliken. Klicka på "Lägg till medlem" rutan. Sök efter en Geochat användarens namn. När namnet visas på listan, klicka på "Bjud denna person." Lägga till mer information till inbjudan meddelande om du vill, men se till att det är kort. Den inbjudna kommer att se det som ett textmeddelande.

7 Skicka ett meddelande till hela gruppen genom att klicka på "Map" -ikonen i navigeringsfältet. Klicka på en ikon på kartan, skriva ett meddelande i meddelandebubblan som visas och välj grupp för att sända det i rullgardinsmenyn. Klicka på "Skicka till alla" eller "Svara alla" om du svarar på ett meddelande.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com