Hur man ladda upp flera filer

March 23

När du laddar ner en fil, tar du en fil som är "upp" på Internet, "ner" i datorn. Omvänt, när du laddar upp en fil, ta dig en fil som är nere på din dator upp till Internet. Uppladdning sker på olika sätt. Till exempel, bifoga en fil till ett e-postmeddelande innebär att ladda upp filen till e-postleverantörens webbplats. De flesta webbplatser som tillåter uppladdning, tillåter flera filer som laddas upp samtidigt.

Instruktioner

1 Gå till den webbplats där du kommer att vara att överföra en fil. Till exempel kan webbplatsen vara ett socialt nätverkande webbplats där du laddar upp en bild eller ett e-postleverantör där du kommer att bifoga en fil till ett e-postmeddelande.

2 Klicka på "Ladda upp fil" eller knappen "Välj fil". Varje webbplats kommer att ha en knapp som är märkt på olika sätt, men de två föregående alternativen är de vanligaste.

3 Bläddra igenom datorn efter den fil du vill ladda upp genom att klicka på filen för att markera den och klicka på "Öppna" för att tala om för uppladdning verktyg vet att filen måste laddas upp. Upprepa denna process med så många filer som du vill ladda upp tillsammans med den första filen.

4 Klicka på "Ladda upp" -knappen. Observera att vissa webbplatser inte kan kräva detta steg. Till exempel, om du bifoga filer till ett e-postmeddelande, du behöver inte klicka en extra knapp - när du klickar på "Öppna" filen kommer att börja få upp automatiskt. Andra webbplatser kan ha en annan knapp för att ladda upp alla filer samtidigt. Till exempel, om du skapar en annan typ av fil (konvertering) med hjälp av de filer du laddar upp, kan du behöva klicka på en knapp märkt "Skapa filen" för alla valda filer som ska laddas upp och omvandlas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com