Hur att dölja en skrivare Ikon

March 23

Hur att dölja en skrivare Ikon


Installera en skrivare på ditt hem eller kontor dator kan vara ett ovärderligt sätt att skapa dokument och foton. När skrivaren är installerad, kommer de flesta skrivare skapa en ikon i aktivitetsfältet längst ned på skärmen när du använder Windows operativsystem. Om du inte använder skrivaren ofta, kan det vara irriterande att alltid se den här ikonen längst ner på skärmen. Med hjälp av aktivitetsfältet inställningar kan du dölja den här ikonen vid alla tidpunkter eller när skrivaren inte används.

Instruktioner

1 Slå på datorn och vänta på att operativsystemet att starta innan du försöker ändra några inställningar. När systemet är laddad, högerklicka på ett öppet område. Klicka inte på skrivarikonen i aktivitetsfältet eller någon annan symbol. Klicka på "Egenskaper" menyalternativ längst ner i pop-up-menyn.

2 Vänta på "Aktivitetsfältet och Start-menyn" alternativmenyn visas. Klicka på "Aktivitetsfältet" längst upp på skärmen. Klicka på "skräddarsy" knappen som visas på den nedre delen av skärmen för att öppna menyn "Meddelanden" där du kommer att kunna dölja eller visa specifika objekt.

3 Bläddra nedåt i listan över anmälningar för att hitta skrivarens hanteringsprogrammet. Detta kommer att visas av tillverkarens namn på skrivaren som du har installerat. När du hittar din skrivare, klicka på rullgardinsmenyn bredvid den. Här ser du flera alternativ för att visa eller dölja den här ikonen från aktivitetsfältet.

4 Klicka på "Göm alltid" om du vill permanent dölja din skrivare ikonen i aktivitetsfältet. Med det här alternativet, kommer du aldrig att se ikonen, även när skrivaren är i bruk. Klicka på "Hide När inaktiv" för att dölja ikonen när skrivaren inte används. När skrivaren är i bruk, visas ikonen i Aktivitetsfältet.

5 Klicka på "OK" längst ned på skärmen. Du kommer att återvända till huvudfältet menyn. Klicka på "Apply" knappen längst ned på skärmen, följt av "OK" för att spara ändringarna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com