Hur synkronisera Google-kontakter med Entourage

August 8

Hur synkronisera Google-kontakter med Entourage


Microsoft Entourage är en e-post och schemaprogrammets gjort exklusivt för Apple-datorer. Det motsvarar Outlook-programmet för PC. Många människor som äger och / eller använder Mac-datorer också som Google-produkter, som inkluderar en Kontakter funktion. De flesta användare vill kunna synkronisera Google information med informationen i Entourage. Det är inte möjligt direkt, men genomförbart genom Apple-adressboken.

Instruktioner

1 Öppna Entourage. Klickar på ordet "Entourage" på toppen av verktygsraden. Rulla ner till "Inställningar". Klicka på "Inställningar".

2 Klicka på "Sync Services" under "Allmänna inställningar." Klicka på alternativet för att synkronisera kontakter med adressboken och MobileMe. Klicka på "OK."

3 Öppna Apple adressboken längst ner på Mac-skärmen. Klicka på ordet "Adressbok" längst upp på skärmen. Rulla ned till och klicka på "Inställningar". Klicka på fliken "Konton".

4 Klicka på "Kontoinformation". Klicka på kryssrutan "Synkronisera med Google." Klicka på "Konfigurera" och ange i Googles informationen för det kontot. Klicka på "OK." Informationen ska synkroniseras.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com