Kan jag ansluta en Apple TV till min iMac?

October 10

Kan jag ansluta en Apple TV till min iMac?


Du kan inte ansluta en Apple TV enheten direkt till datorn, men du kan ansluta en iMac till Apple TV över ditt hemmanätverk. Den iMac är en komplett dator, inte en TV eller bildskärm, så att det inte har rätt ingångar för att använda den som en monitor för Apple TV. Vissa funktioner i Apple TV kräver en dator, och en iMac är bra för detta ändamål.

Maskin- och programvarukrav

För att använda Apple TV på egen hand, behöver du en HDTV med en HDMI-ingång samt en HDMI-kabel och höghastighetsinternet tjänst. Om du vill använda datorn med Apple TV, måste du ändå dessa tre punkter, plus den senaste versionen av iTunes installerat på datorn.

Input vs. Utgång

Apple TV-enheten ansluts till tv: n via en HDMI-kabel. Den innehåller en HDMI-utgång. Moderna iMac har inga HDMI-portar, men även på äldre modeller som inkluderar HDMI, är denna port för endast utgång. Informationsflöden bort från utgångsportar och in ingångsportar som HDMI-ingången på TV-skärmen. Ansluta en utgång till en utgång kommer inte att fungera, så att du inte kan använda iMac som en monitor för din Apple TV.

Anslutning via nätverk

Apple TV och iMac kan ansluta till hemnätverket trådlöst eller via Ethernet-portar, som upprättar en förbindelse mellan dem. Båda enheterna omfattar Ethernet-portar, som erbjuder tvåvägskommunikation. Men ansluter enheterna direkt till varandra genom Ethernet-kabel kommer inte att fungera, eftersom det inte skulle ansluta dig till ditt hemmanätverk. I stället ansluter båda enheterna i Ethernet-portar på modemet eller routern för att få en kabelanslutning. Du kan också ansluta båda enheterna till hemnätverket med Wi-Fi.

överväganden

En trådbunden Ethernet-anslutning mellan datorn, nätverket och din Apple TV kommer att ge dig den snabbaste överföringen av datorn filmer och andra iTunes media till Apple TV. Om du spelar media från datorn till Apple TV tar lång tid, kan du behöva uppgradera din Internetleverantör.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com