Vad är det bästa sättet att rengöra en laptop skärm?

March 3

Laptop skärmar finns i olika former och storlekar. Mindre skärmar är mer känsliga än de skrymmande sådana. Detta innebär extra omsorg är viktigt vid rengöring en laptop skärm. Det finns vissa metoder som du kommer att kunna rengöra skärmen som ny utan att skada den.

Betydelse

Skärmen är en känslig del av en bärbar dator. Det är svårt att byta ut och kostnaden är enastående. Rengöring av skärmen tar tid och precision. Om du använder fel verktyg kan du lämna repor och skador. Detta kommer att göra med hjälp av datorn ohanterlig. Om du arbetar på din bärbara dator till skolan eller din anställning, är det viktigt att ta stor omsorg i rengöring av bärbara skärmen. Med rätt rengöringsmedel, kan du se klart och utan att oroa dig att du kommer att skada den bärbara skärmen ditt arbete.

effekter

När din bärbara skärmen blir missfärgad med smuts och bister, är det svårt att se vad du arbetar med. Du kan göra kostsamma misstag i forskning, skriva eller skapa ett företag faktura. Om du inte använder rätt verktyg, fläckar eller repor kan uppstå, vilket ger mer av en röra. Laptop skärm bör rengöras ofta eller misstag kan inträffa oftare. Du kanske tror att denna process är enkel att åstadkomma. Emellertid måste flera punkter beaktas.

överväganden

Det är viktigt att förstå grunderna för rengöring en laptop skärm. Eftersom denna del av den bärbara datorn är delikat, med hjälp av starka kemikalier kan inte vara det bästa valet. Du måste förstå skärmen och hur lätt det kan skadas. Rough svampar eller handdukar inte det bästa beslutet om städning din laptop skärm. Starka rengöringsmedel kuddar eller borstar kan vara ett bra sätt att rengöra vissa poster, men inte för en bärbar dator. När du köper eller lokalisera det material du ska använda för att rengöra skärmen, minns dessa punkter.

Förebyggande / Lösning

Köpa diskmedel och en frottéhandduk. Du kanske redan har dessa objekt i ditt hem. Frotté är bara ett förslag. Du kan använda något annat mjukt material som du har om runt ditt hem. Använda kranvatten på hörnet av tyget materialet och sedan en dime storlek mängd tvål. Gnugga skärmen, med början från toppen rör sig tvärs sedan ned. Skölj hörnet av duken och torka skärmen igen. Torka sedan skärmen med resten av tyget.

Varning

Trycka för hårt på den bärbara skärmen vid rengöring kan orsaka att skärmen att sluta fungera korrekt. Missfärgade områden på skärmen kan orsaka din skolgång eller arbete att bli lidande. Vid rengöring av bärbara skärmen använder en lätt beröring. Också hålla sig borta från material eller rengöringsmedel som är slipmedel. Stora repor kan visas på skärmen, vilket kan vara ett irritationsmoment för dig eller slutar skärmen från att arbeta helt och hållet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com