Hur man reda på hur många personer som tittat på Min sida

February 27

Hur man reda på hur många personer som tittat på Min sida


Spåra dina webb sidvisningar avslöjar om din webbplats uppskattas av massorna eller bara åtnjuter några vänner. Om du betalar för ett webbhotell, kan din leverantör erbjuder redan en webbsida räknare i kontrollpanelen. Om du har en betaltjänst, logga in på ditt konto och leta efter denna information, eller kontakta din leverantör för att se om det erbjuds. Om du inte har en webbsida räknare som tillhandahålls av din värd, kan du infoga ditt eget med hjälp av en tredje part och kopiera en bit HTML-kod.

Instruktioner

1 Sök på nätet efter en webbplats som erbjuder en gratis webbsida räknaren service. Gå igenom de tillgängliga mönster tills du hittar en som passar stilen på din webbplats. Läs villkoren för användning för att avgöra om du accepterar dem.

2 Gå igenom instruktionerna på webbplats som erbjuder en gratis webbsida disk för att förstå det särskilda förfarandet måste du fylla använda disken. Vanligtvis måste du skapa och kontrollera ett konto.

3 Logga in på webbplatsen - om det behövs - och navigera till den del av sidan som innehåller HTML-koden måste du kopiera till din egen webbplats. Denna kod är utformad för att göra räknefunktionen.

4 Välj HTML-koden som tillhandahålls av web counter tjänsten genom att klicka och dra över koden. Högerklicka på den markerade texten och välj "Kopiera" från kontextmenyn.

5 Öppna webbsida där du vill placera disken med din webbsida redaktör. Om du inte är i HTML-läge, måste du starta HTML-läge editor också.

6 Bläddra igenom HTML-koden tills du hittar den plats som du vill placera din disk. Flytta muspekaren till den exakta platsen i HTML-koden och klicka. Högerklicka och välj "Klistra in" från kontextmenyn.

7 Spara din webbsida och sedan ladda den i en webbläsare för att visa räknaren.

Tips

  • Om din web counter inte verkar fungera korrekt, är det möjligt att du klistrat in räknaren HTML-kod i en felaktig plats på din sida. Se till att du inte klistra in HTML räknaren koden inne i en tagg som redan finns där; om du är, kommer det inte att fungera.
  • Do not get nedslagen om du inte får det sidvisningar du hoppades på. Skicka din webbadress på varje blogg-kommentar du gör. Också lägga upp den på din sociala nätverk sidor och e-posta den till dina vänner. Om du har en företagsrelaterade plats, försöka onlineannonsering för att öka din sidvisningar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com