Hur att få din webbplats indexeras i MSN

February 28

Hur att få din webbplats indexeras i MSN


MSN är en Microsoft branded sökmotor och Internet-leverantören. Medan Microsoft inte helt har övergett MSN varumärke, har det ersatts av Microsofts senaste sökmotor verktyg, som kallas Bing. Om du skickar in en webbsökning med hjälp av MSN sökrutan resultaten komma tillbaka på en Bing webbsida. Därför, för att få din webbplats indexeras i MSN måste du lämna in din webbplats till Bing. Det finns flera sätt att göra detta.

Instruktioner

Skicka in din webbplats till Bing

1 Gå till "Skicka din webbplats till Bing" webbsida (se Resurser).

2 Ange den fullständiga webbadressen till webbplatsens startsida i den angivna fältet rutan.

3 Slutföra CAPTCHA ordet utmaning.

4 Klicka på "Submit URL" -knappen. Den BingBot sökmotor sökrobot följer länkarna på webbplatsens hemsida för att hitta andra sidor på sajten. Det är inte nödvändigt att skicka in webbadresser för enskilda webbsidor på din webbplats för att få dem indexerade av Bing. Skicka in din hemsida URL är tillräckligt för att få hela webbplatsen indexeras.

Skicka in din webbplats till Bing Via Webmaster Tools

5 Anmäl dig för en Bing Webmaster Tools konto (se Resurser).

6 Logga in på ditt Bing verktyg för webbansvariga konto. Klicka på "Lägg till en webbplats." Ange webbadressen till webbplatsens startsida och klicka på "Skicka". Följ instruktionerna för att bekräfta att du äger din webbplats.

7 Klicka på webbplatsen i "Site" rutan. Gå till "Index" -fliken. Klicka på "Submit URL" i menyn.

8 Ange den fullständiga webbadressen till webbsidan (s) på din webbplats du vill ha genomsökts eller genomsökas (eftersom sidan har uppdaterats) i "Ange webbadresser" -fältet rutan. Att samtidigt skicka flera webbadresser med det här verktyget, separera varje webbadress post genom att trycka på "Enter". Det finns en inlämning gräns på 10 webbadresser per dag, och totalt 50 per månad.

9 Klicka på "Fortsätt" och sedan på "Skicka".

Skicka en webbplatskarta för din webbplats till Bing Via Webmaster Tools

10 Skapa en webbplatskarta för din webbplats. En sitemap är i huvudsak en lista över webbsidor på din webbplats. Det enklaste sättet att skapa en sitemap är att klistra in den fullständiga URL-adressen för varje enskild webbsida på din webbplats i en ny Microsoft Anteckningar dokument. Separera varje enskild webbadress genom att trycka på "Enter" så att varje adress visas på en egen rad. Spara sitemap med filnamnet "webbplatskarta.txt." Överför sitemap filen till den offentliga katalogen på din webbplats server.

11 Anmäl dig för en Bing Webmaster Tools konto (se Resurser).

12 Logga in på ditt Bing verktyg för webbansvariga konto. Klicka på "Lägg till en webbplats." Ange webbadressen till webbplatsens startsida och klicka på "Skicka". Följ instruktionerna för att bekräfta att du äger din webbplats.

13 Klicka på webbplatsen i "Site" rutan. Gå till "Crawl" -fliken. Klicka på "Sitmaps" i menyn. Klicka på "Lägg till en webbplatskarta."

14 Ange hela webbadressen, minus "http: //" protokoll, av webbplatsens sitemap i "Översikt Adress" rutan. Klicka på "Skicka".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com