Hur man drar en pinne figur Knästående

May 1

Hur man drar en pinne figur Knästående


Det är bra om att dra streckgubbar är att du inte behöver avancerade grafikprogram för att göra det. Genom att använda allt från Microsoft Paint till Adobe Photoshop, kan användare enkelt skapa streckfigur bilder. En pinne figurerar består av nästan bara raka linjer, men genom att ändra färger och vinklar, kan du lägga till en bit av originalitet till din streckfigur.

Instruktioner

1 Öppna fotoredigerare och skapa ett nytt dokument.

2 Välj "Line" verktyg från verktygsfältet för redigering. Du kan även använda en pensel eller penna, men linjen verktyget att du rita raka linjer.

3 Välj en bredd och färg för din linje. Grundfärgen är svart.

4 Rita en horisontell linje från vänster till höger på arbetsytan. Denna linje kommer att fungera som den nedre halvan av din streckfigur ben.

5 Ett vertikalt streck som är två gånger längden av den horisontella linjen. Om du vill att din streckfigur att knäböja till höger, börja din linje på rätt toppen av din horisontell linje och upprätta. Starta din linje på vänster spetsen av den horisontella linjen om du vill att streckfigur att knäböja till vänster.

6 Rita en annan ben för din streckfigur. För att rita detta ben, ta linjeverktyget och börja i hörnet där de horisontella och vertikala linjer möts. Dra sedan en rad kortare än den horisontella linjen direkt ovanför. Det bör finnas en liten bit av vitt utrymme mellan de två linjer som gradvis minskar mot kroppen. Benen bör utgöra en mycket akut triangel.

7 Rita fötter på benen. Starta linjen verktyget vid spetsen av ett ben och rita en kort linje nedåt. Denna linje bör vara mycket kort. Föreställ längden på din fot i jämförelse med längden på benet. Gör detta för båda benen.

8 Rita armarna. Gå tre fjärdedelar av vägen upp den vertikala linjen, och dra en linje som något vinklar uppåt och är ungefär hälften så stor som benen. Placera linjeverktyget i hörnet där armen möter kroppen och dra en linje direkt ovanför den första armen. Armen linjen bör utgöra en mycket akut triangel precis som benen.

9 Välj "Circle" verktyg från redigerings verktygsfältet och rita en cirkel på toppen av den vertikala linjen. Du kan färga cirkeln genom att välja "Paint Bucket" verktyget i verktygsfältet. Välj sedan en färg, och klicka någonstans i mitten av cirkeln.

10 Välj cirkeln verktyget igen och skapa en liten cirkel inuti större krets att göra ett öga. Ögat bör vara i den övre högra eller övre vänstra (beroende på knästående riktningen) av den större cirkeln. Fyll denna cirkel med en annan färg.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com