Hur Återvinn Glas Fönster och dörrar

March 20

Hur Återvinn Glas Fönster och dörrar


Glas fönster och dörrar inte kan återvinnas via stadens återvinningsprogram, men det betyder inte att de ska vara avsett för deponering. När du byter ut de gamla storm dörrar och fönster av glas, skilja ut de som är i dåligt skick och placera dem i hushållssoporna. Om glaset är fortfarande intakt och fönstren är i bra form, inte kasta ut dem. Efter några telefonsamtal du kommer att kunna återanvända de gamla fönster och dörrar, eller ännu bättre, sälja dem som bärgades material och resultat av din lust att möblera.

Instruktioner

1 Hitta en organisation eller ett företag som tar emot gamla fönster och dörrar med hjälp av katalogen som satts samman av byggmaterial Återanvändning Association (se Resurser). Denna katalog delas med statliga och listor grön byggföretag och rädda varv som kommer att köpa ditt glas eller acceptera donationer.

2 Kontakta lokala ideella organisationer som använder byggmaterial, såsom Habitat for Humanity. Du kan också kontakta lokala teatergrupper eller konstkollektiv. Erbjudandet att donera fönster och dörrar till dem, sedan ta en skatt avskrivning i slutet av året. Dina gamla fönster kan bli en bas för målningar, en uppsättning för en pjäs eller fönster någons nya hem.

3 Kontakta rädda varv nära dig och fråga om de accepterar gamla glas fönster och dörrar. Om de gör det, fråga om priset och ordna att släppa ut ditt material.

4 Ta ditt glas till något av de företag eller organisationer som anges på Material Exchange (se Resurser). Material Exchange listar både vinstdrivande och ideella företag som behöver produkter som gamla glasdörrar, och det är sponsrad av återvinnings rådet nordost.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com