Hur till Öppen PPT-filer på en Mac

February 15

Hur till Öppen PPT-filer på en Mac


Microsoft PowerPoint-presentation-filer använder filändelsen PPT. PowerPoint-presentationer som skapats i PowerPoint 2007 och senare ofta använder nyare .pptx filändelsen. En PPT-fil är en redigerbar bildspel som kan innehålla "formaterad text, punktlistor, bilder, filmer, ljudeffekter och musik", enligt FileInfo.com, en resurs för datafil förlängning information. Flera ansökningar om Mac-datorer kan öppna .ppt och .pptx.

Instruktioner

1 Använd Microsoft PowerPoint för Mac för att öppna och spara filer i .ppt och .pptx format. PowerPoint för Mac är en del av Office för Mac svit av produktivitetsprogram, men säljs även separat. PowerPoint för Mac är helt kompatibel med PowerPoint för Windows, så filen öppnas utan ändringar formatering, om filen innehåller teckensnitt som inte ingår i Mac-dator.

2 Öppna PPT och .pptx i Apples presentationsprogram Keynote. Keynote är en del av iWork programpaket och erbjuder funktioner som liknar PowerPoint. Keynote kan öppna PowerPoint-filer med minimala formateringsändringar. Du kan också spara eller exportera presentationer till PPT format.

3 Använd en NeoOffice Impress att öppna .ppt och .pptx gratis på din Mac. Impress är presentationsprogram som medföljer NeoOffice, en öppen källkod svit av applikationer. Impress kan öppna och redigera PPT och .pptx, men det har inte stöd för videoelement som ingår i filen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com