Hur man ställa in min Samsung-skärmar

February 5

Microsoft Windows stöder flera märken av bildskärmar, inklusive Samsung. Datorn upptäcker automatiskt en ny bildskärm när du ansluter den till grafikkortet, men att installera Samsung förare ökar monitorns funktioner. Windows installerar standardbildskärmsdrivrutiner, men du kan installera de specialiserade drivrutiner med Windows Device Manager. Device Manager medföljer varje version av Windows operativsystem, så att du kan uppdatera alla dina drivrutiner.

Instruktioner

1 Anslut bildskärmskabeln till porten på datorns grafikkort. Porten är på baksidan av datorns hölje. När du har anslutit bildskärmen, slå på datorn.

2 Klicka på "Start" -knappen i Windows och skriv "Enhetshanteraren" i textrutan Sök. Denna text är en genväg för att öppna verktyget Enhetshanteraren.

3 Klicka på pilen bredvid avsnittet "bildskärmar". Denna pil expanderar en lista över bildskärmar anslutna till datorn. Högerklicka på den nya Samsung-skärmen och välj "Egenskaper".

4 Klicka på fliken "Drivrutin". Sätt Samsung-skärmen skivan i datorns enhet. Klicka på "Uppdatera drivrutin" i Device Manager. Den här knappen startar en installations förare.

5 Klicka på "Bläddra" -knappen i guiden och välj skivenheten där drivrutinen skiva. Klicka på "OK" för att installera Samsung drivrutiner. Om Enhetshanteraren ber dig att starta, klicka på "Starta" för att starta om datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com