Hur du ändrar ditt nyhetsflöde på Facebook

March 31

Facebook News Feed ger användarna en central plats för att ta emot en mängd olika uppdateringar från vänner och applikationer. Som standard nyhetsflödet inlägg allting, men om du vill ha mer kontroll över nyhetsflödet innehåll, kan du ändra visningen med flera olika filter och anpassade inställningar.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto i din webbläsare och navigera till nyhetsflödet. Facebook laddar den här sidan som standard när du loggar in, och visar det som en länk i den vänstra ramen.

2 Ändra typen av tjänster i fodret. Klicka på rullgardinsmenyn bredvid "Top News" i det övre högra hörnet av fodret. Välj ett filter för att se endast inlägg som passar kriteriet. "Bilder" alternativ, till exempel, visar bara nya bilder och fotokommentarer. Om du har egna vänlistor, kommer de också att visas i denna meny för att begränsa matningen till inlägg av dessa vänner.

3 Ändra fodret allmänna innehåll. Klicka på "Top News" rullgardinsmenyn och välj "Redigera alternativ." I "Visa inlägg från" rullgardinsmenyn väljer du antingen "Alla dina vänner och sidor" eller "Vänner och sidor som du interagerar med mest." Klicka på "OK" för att spara ändringarna.

4 Ta bort vissa personer från fodret. Håll muspekaren över ett inlägg från en viss vän och klicka på "X" -ikonen. Klicka på "Göm alla av ..." för att ta bort alla inlägg av den personen från fodret. Att ångra ändringen genom att klicka på "Top News" rullgardinsmenyn och välj "Redigera alternativ". Klicka på "X" bredvid vännen i "Göm inlägg från" rutan och klicka sedan på "Spara".

5 Ta bort en specifik post. Klicka på "X" -ikonen bredvid posten och välj "Göm detta inlägg." Detta tar bort en enda post, men ändå tillåter andra inlägg av den vännen ska visas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com