Hur man ansluter en bärbar dator till en datorskärm

September 9

Ansluta en bärbar eller bärbar dator till en datorskärm, projektor eller annan extern bildskärm är i allmänhet en mycket enkel uppgift. Ansluta en bärbar dator till en extern bildskärm är speciellt användbar för presentationer till en publik, eller att njuta av en större, mer hanterbara arbetsyta när man sitter vid ett skrivbord.

Instruktioner

1 Öppna den bärbara datorn, och se till att maskinen är avstängd.

2 Leta upp anslutningsport video på den bärbara datorn bas, antingen på baksidan nära gångjärnen eller längs en av sidorna.

3 Anslut videokabeln på den externa bildskärmen i kontaktporten video på den bärbara datorn.

4 Slå på den bärbara datorn.

5 Klicka på knappen Windows "Start" och välj sedan "Kontrollpanelen."

6 Klicka på ikonen Kontrollpanelen som refererar till din "Display". I fönstret som visas klickar du på fliken "Inställningar" längst upp till höger.

7 Välj den externa bildskärmen i visningsmenyn och klicka på "OK" -knappen. Den externa bildskärmen kommer nu att ge bildskärm för din bärbara dator.

Tips

  • Docknings tillbehör finns för många bärbara datorer, och dessa tillbehör kan göra det snabbare och enklare att ansluta en bärbar dator till en extern bildskärm som finns kvar på skrivbordet. Dessa tillbehör kan du lämna skärmen ansluten till dockningsstationen, tillsammans med annan utrustning såsom en datormus, fullstort tangentbord eller skrivare. Sedan kan du ansluta den bärbara datorn till alla dessa enheter i ett enda steg, genom att helt enkelt ansluta den bärbara datorn till dockningskontakten, eller genom att sätta den bärbara datorn ner ovanpå dockningskontakten, beroende på modell.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com