Hur Koppla Internetanslutningar

May 3

Hur Koppla Internetanslutningar


Oavsett om du felsöker anslutningen, eller helt enkelt vill få vissa arbete utan distraktioner, det är ibland nödvändigt att stänga av Internet för ett tag. Om du använder en dator hemma, kan detta göras lika lätt som att stänga av routern, eller koppla ur nätverkskabeln. Men om du behöver en dator för att förbli frånkopplad, eller om du använder allmänna trådlösa, här är de grundläggande stegen för att få datorn offline.

Instruktioner

Koppla PC Internetanslutningar

1 Klicka på "Start" knappen i det nedre vänstra hörnet av skärmen för att öppna Start-menyn. Klicka på "Kontrollpanelen" -ikonen.

2 Öppna dina nätverksanslutningar. Om du använder Windows XP klickar du på ikonen "Nätverks- och Internetanslutningar." Klicka på ikonen "Nätverksanslutningar". Om du använder Windows 7, hitta menyn notering titeln "Nätverk och Internet." Klicka sedan på "Nätverks- och delningscenter."

3 Högerklicka på Internet-anslutning du vill koppla. Detta öppnar en rullgardinsmeny med många alternativ. Klicka på "Inaktivera".

Koppla Mac Internetanslutningar

4 Öppna Apple-menyn. Klicka på "Systeminställningar."

5 Klicka på "Network". Välj den anslutning du vill inaktivera, antingen "Ethernet" eller "flygplats." Detta öppnar IPv4 popupmenyn.

6 Ändra IPv4-inställningen till "manuellt".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com