Hur man ställer in e-post på en HP iPAQ

February 20

För att verkligen utnyttja sin kapacitet, måste du konfigurera e-post på en HP iPAQ. När du har e-postfunktionen inrättas, kan du kontrollera dina meddelanden från var som helst du har en Internet-anslutning. Om du har möjlighet att logga in på ett trådlöst nätverk, kan du kontrollera din e-post utan att koppla in till en dator. Du kommer aldrig att vara onåbara igen när du har ställt in e-post på en HP iPAQ.

Instruktioner

1 Få en Internet-anslutning inrättas på HP iPAQ. Du behöver ett modem kort att göra detta oberoende, eller så kan du använda Bluetooth eller trådlösa nätverksfunktioner att ansluta till ett nätverk som har tillgång till Internet.

2 Komma till menyn "Start" och välj "Inbox". Du kan få tillgång till menyn "Start" från "Idag" skärm, som kommer upp varje gång du slår på Hewlett Packard iPAQ.

3 Tryck på fliken "Tjänster" och öppna en lista med servicealternativ. Använd pekpinnen för att välja "Nya tjänster".

4 Ange din e-postadress med hjälp av tangentbordet på pekskärmen. Bekräfta adressen genom att trycka på knappen "Nästa".

5 Ange inkommande e-post adressen till din tjänsteleverantören i den medföljande utrymme. Du kan behöva få online med skrivbordet för att hitta denna information.

6 Ange utgående e-postadressen för e-postleverantören. Bekräfta posten genom att klicka på knappen "Nästa".

7 Välj det protokoll som du vill använda med din e-post. De flesta Internetleverantörer använder antingen IMAP eller POP3 för att hantera e-post skickas eller tas emot av HP iPAQ.

8 Bekräfta dina val och börja använda e-post på HP iPAQ.

Tips

  • Du kan få hjälp med att ställa in din e-post när som helst genom att trycka på knappen "Hjälp". Beroende på modell av iPAQ, kan detta representeras av ett frågetecken.
  • HP iPAQ inte automatiskt levererar e-postbilagor till inkorgen. Du kommer att behöva ställa in alternativen i ActiveSync så att bilagor finns på handenheten.
  • Tills du ställa in e-postbrevlåda på HP iPAQ du inte kommer att kunna skicka och ta emot e-postmeddelanden.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com