Hur hitta ägare av ett Yahoo e-post

August 1

Hur hitta ägare av ett Yahoo e-post


Ofta kan du förlora en persons e antingen genom att ta bort sin e-post, förlora sitt visitkort eller glömmer sin information. Dessutom kan det vara en gammal vän eller en affärsbekant som du vill slå upp. Se till att du har rätt stavning av personens namn. Om du har en kontakt med Yahoo e-postkonto, men vet inte personens riktiga namn, det finns metoder för att hitta den.

Instruktioner

1 Gå till Yahoo katalogsida (se resurser). Skriv in hans första och sista namn i e-sökning. Om det inte finns några sökresultat, prova olika stavningar av hans namn.

2 Klicka på staden och staten där personen bor när resultaten dyker upp. De får inte vara införd i Yahoo katalogen om ingenting dyker upp för den person du letar efter.

3 Besök en webbplats som går igenom offentliga register för att hitta människors e-postadresser och information. Intelius är en webbplats som hittar information om en person mot en avgift. Du har möjlighet att hitta en person får en 24-timmars pass eller få en fullständig bakgrundsrapport.

4 Prova sociala nätverk för att lokalisera personen. Facebook, My Space, klasskamrater och Friendster tillåter dig att hitta någon med ett konto på hennes hemsida.

5 Kör en sökning via din egen e-post för att hitta personen. Många e-hosting webbplatser ger en sökmotor för din e-post som gmail.com och yahoo.com. Skriv in hans namn eller en del av hans namn för att se om du har en gammal e-post från personen.

Tips

  • Undvik att förlora e-post igen genom att kontinuerligt uppdatera din e-adressbok.
  • Avstå från att skicka personuppgifter via e-post tills du vet säkert att du har rätt e-postadress.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com