Acer 5920 Laptop Recovery Felsökning

December 27

Acer 5920 Laptop Recovery Felsökning


förlust av data från en dator systemfel kan variera från minut till katastrofala. Acer Aspire 5920 Notebook (som kommer förinstallerad med Windows Vista) har en återställningsalternativ som kan hjälpa till att återställa dina filer. Om du har problem med denna återhämtning alternativet, kan du följa flera enkla steg för att ta itu med dem.

Instruktioner

1 Se till att "System Restore" -funktionen är aktiverad. För att återställa datorn till en tidigare tidpunkt för att rädda data måste alternativet vara aktiverat i menyn "System" (som finns i "Kontrollpanelen"). Se till att "System Protection" -ikonen väljs för att göra det möjligt för systemåterställning.

2 Återställa från den senaste iteration av Windows. Om du använder en dual-boot konfiguration återställningspunkter som skapats av den äldre operativsystemet kommer att tas bort automatiskt. Detta är ett vanligt problem som upplevs av dem som har uppgraderat till Windows 7.

3 Ångra aktuell återställning och välj ett annat. Om du inte & # 039; t se dina data återkommer eller får ett felmeddelande när återställningen punktlaster, kan du behöva gå längre tillbaka för att få det önskade resultatet. Tryck på "Ångra Systemåterställning" -knappen i Systemåterställning verktyget fönster och sedan välja en annan återställningspunkt från kalendern för att försöka igen.

Tips

  • Om du inte skapar en återställningspunkt, kan du inte i efterhand återställa datorn och data kommer att förloras.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com