Hur man vara sökbar på Google

October 9

Google är en av de mest populära sökmotorer på webben, och göra din webbplats sökbar av Google kan öka dina besökare dagligen. För att vara sökbara på Google måste du skicka din webbadress. Använd sökmotoroptimering tekniker som kommer att rangordna din webbplats sökresultat högre. Du behöver inte HTML-kunskaper för att göra detta eftersom det sker igenom innehållet på din webbplats, inte programmering.

Instruktioner

1 Besök Googles URL inlämnande sida. Ange webbadressen och kommentarer om vikten av din webbplats i de utsedda lådor. Skriv in verifieringskoden och lämna begära ett tillägg till Googles index.

2 Lägga till foton till din webbplats och lägga till beskrivningar till bilderna. Om folk söker för ämnet dessa bilder via Google bildsökning, kan de besöker din webbplats. Detta är samma för video och musikfiler. Var säker på att du följer upphovsrättslagar om du använder några bilder på din webbplats. Se till att du använder sökord i bildtexten eller cutline som sökmotorer inte läsa bilder.

3 Använd sökord i din text som drar tittare till din webbplats. Använda ett språk som är tydlig och lätt att förstå. De bästa ord att använda i din text är vanliga språk söktermer. Om du kör en nyhetswebbplats eller blogg använder rubriker som innehåller aktuella händelser eller kändisar uppgifter. Gör ditt innehåll intressant och informativ så när din webbplats visas i Googles sökresultat folk kommer klicka på länken för att läsa informationen.

4 Skapa korrekta, unika rubriker för att beskriva innehållet för tittarna och för Google. Gör titlar kort och beskrivande. Skapa en metatagg för varje sida med hjälp av Googles innehålls verktyg för att beskriva varje sida för sökmotorer i två meningar eller ett kort stycke. Denna beskrivning kan visas i sökresultaten. Använd nyckelord i rubriken, ditt underrubrik och de två första meningarna i din berättelse. Inte "saker" en artikel med sökord.

5 Bygg inkommande och utgående länkar till relaterade webbplatser. Att sålla ut skräp platser Google utvärderar kvaliteten på länkarna för att se om de matchar innehållet på din webbplats. Bygg inkommande länkar i innehållet på sidorna. Sprid dina utgående länkar under varje sida och inte bara koncentreras till ett fåtal sidor.

6 Om din webbplats är stor eller liten, använd en webbplats karta. Detta hjälper tittarna och Google. Webbplatsen kartan ska kopplas till varje sida på din webbplats så att sökmotorrobotar kan hitta ditt innehåll och lägga till den i index.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com