Så här ändrar en filnamn när du redigerar Tags

October 6

Så här ändrar en filnamn när du redigerar Tags


Redigera taggar för en ljudfil, podcast, video eller ljudbok är mycket enkel; helt enkelt högerklicka på filen i din mediaspelare fönster och sedan skriva in den nya låten information. Men redigera filnamnet samtidigt är inte helt möjligt eftersom det inte är tillåtet att ändra mapp. Istället leta upp filen i redigerings tag fönster och öppna den genom din filhanterare.

Instruktioner

iTunes

1 Öppna iTunes-spelaren och navigera till spåret vars namn du vill ändra.

2 Högerklicka på filen och välja att redigera spår taggar. Gör detta i iTunes genom att välja "Visa info" alternativet. Ett nytt tag redigering fönster öppnas automatiskt. Det är där du normalt redigera tagginformation av spåret; men du kan också hitta filen samt, redo att döpas.

3 Högerklicka på filen adress längst ned i fönstret. I iTunes visas detta som en fullständig katalog adress, till exempel C: \ Documents and Settings ... etc. Välj "Visa i Windows Explorer" alternativet; Programmet kommer omedelbart att öppna din filhanterare till den exakta platsen för filen.

4 Byt namn på filen genom att högerklicka på den och välja "Byt namn." Skriv in det nya namnet och tryck på "Enter" på tangentbordet för att bekräfta

Windows mediaspelare

5 Öppna Windows Media Player och navigera till den fil som du vill byta namn på.

6 Högerklicka på filen och välj "Öppna fil plats" alternativet. Du kommer att tas direkt till spåret plats där du kan ändra namnet på filen.

7 Redigera filnamnet genom att högerklicka på den och välja "Byt namn" val. Skriv in det nya namnet och tryck på "Enter" för att bekräfta det nya namnet.

Tips

  • Döpa mediefiler i utforskarfönster kommer att resultera i din programbibliotek är oförmögen att hitta spåret. För att korrigera detta måste du välja knappen "Leta" när du spelar spåret och omdirigera programmet till det nya namnet filen.
  • Om du döpa om flera filer, importera hela mappen filen genom huvudmenyn för att spara tid och ansträngning. Ditt program kommer automatiskt att återbefolka biblioteket med de nya namngivna filer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com