Hur man använder en Universal USB 2.0-kabel

April 4

Hur man använder en Universal USB 2.0-kabel


De flesta datorer i produktionen i dag har en USB-port för överföring av data mellan datorn och kringutrustning som skrivare, externa hårddiskar och digitalkameror. Den senaste versionen av USB är 3,0, men men det är kompatibel med äldre USB-kablar, inklusive USB 2.0.

Instruktioner

1 Kontrollera USB-anslutningen på den enhet du vill ansluta till din dator. "A" anslutningen är en smal, rektangulär metallplugg ungefär tre fjärdedelar av en tum bred. "B" anslutning är ungefär hälften av sin storlek och återfinns på mindre elektroniska enheter, till exempel digitalkameror eller mobiltelefoner.

2 Beroende på den externa enheten, antingen köpa ett USB "A till A" kabel eller USB "B till A" kabel. Båda finns i elektronikaffärer eller stora varuhus.

3 Anslut den ena änden av USB-kabeln till USB-uttaget på din elektroniska enheten och sedan sätta den motsatta änden av kabeln till en USB-port på datorn.

4 Slå på den anslutna enheten och datorn identifierar enheten är ansluten via USB 2.0-anslutning.

Tips

  • När du köper en USB "A" kontakt, vara säker på att du inte råkar köpa ett tangentbord extender. Dessa har en manlig anslutning på en sida och en honanslutning på den andra. Standard USB-kablar är män till män.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com