Hur ta reda på en företagsägare namn från en adress

January 26

Hur ta reda på en företagsägare namn från en adress


Det kan finnas flera skäl till att titta upp en företagsägarens namn från en adress: Du kan vara ute efter att skicka chefen ett affärsförslag och du vill ta itu med honom med hans rätta namn. Eller kanske du har haft några dåliga erfarenheter med detta företag och du vill rapportera ägaren till brottsbekämpning. Ett antal fria Reverse Address Lookup tjänster finns tillgängliga på Internet för att hjälpa dig att utföra denna sökning.

Instruktioner

1 Använda webbplatsen, adresser, för att ta reda på ett företag ägarens namn från en adress (se referenser avsnitt). När webbsidan öppnas, ange adressen till verksamheten tillsammans med stad, stat och postnummer. Klicka på den gula "på adress" för att få resultaten.

2 Använda webbplatsen, Whitepages, att ta reda på ett företag ägarens namn från en adress (se referenser avsnitt). Ange adressen i fälten som anges på webbsidan och klicka på "Sök" knappen för att få resultaten.

3 Använda webbplatsen, 411, för att ta reda på ett företag ägarens namn från en adress (se referenser avsnitt). Ange gatuadressen inklusive stad, stat och postnummer för verksamheten i respektive fält och klicka på knappen "Sök".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com