Hur vill kolla en försändelse Tracking

August 30

Hur vill kolla en försändelse Tracking


När du väntar ett viktigt paket med posten, hitta dig själv undrar exakt när förpackningen kommer att anlända. Paket som levereras genom stora rederier såsom Federal Express (FedEx) och United Parcel Service (UPS) är utrustade med spårningsnummer som gör att du kan spåra dina paket online. Om ditt paket skickas via United States Postal Service (USPS) och avsändaren köpt leveransbekräftelse eller annan form av transport som inkluderar ett spårningsnummer, spåra dessa transporter på nätet. Du måste få spårnings antalet paketet från avsändaren.

Instruktioner

1 Besök USPS hemsida och klicka på "Track och bekräfta" länken. Ange spårningsnumret i rutan och klicka på "Track". Se resultaten för att se var ditt paket är för närvarande och paketets beräknade leveransdatum.

2 Logga in på UPS hemsida och klicka på "Tracking" längst upp på sidan. Ange spårningsnumret av ditt paket i rutan och klicka på "Track". Ditt paket läge och ankomstdatum är listade för dig.

3 Spåra ditt paket på FedEx webbplats genom att besöka webbplatsen och klicka på "Track". Ange ditt kollinummer, klicka på "Spår" och se resultatet av ditt paket läge, transport historia och leveransdatum.

Tips

  • Vänta åtminstone 24 timmar efter dina paket skickas för att spåra det; spårningsinformation kanske inte är tillgängliga för visning under de första 24 timmarna.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com