Programvara I likhet med Microsoft Publisher

August 29

Programvara I likhet med Microsoft Publisher


Microsoft Publisher är ett varumärke av desktop publishing program tillgängliga för hemanvändare och företag som vill skapa professionella publikationer. Kvalitet programvara innehåller verktyg för att utforma en mängd olika dokumentformulär med layouter med olika komplexitet nivåer från enkla visitkort till fullskaliga tidningar. Publisher är ett välkänt program på grund av dess införande i Microsoft Office Professional svit, men liknande program finns tillgängliga från stora tillverkare av dokument och grafikprogram, inklusive Serif och Adobe.

Pageplus

Serif Pageplus kombinerar funktionerna i tryckta och elektroniska dokument publicering med fotoredigering och grafisk design verktyg. Välj mallar för PDF-filer, broschyrer, tidningar, böcker, menyer och andra publikationer från omfattande samling eller designa dokumentet steg för steg med programmets formatering och layoutverktyg för text och bilder. Använd Fotolabb och Logo Studio för att redigera och skräddarsydd utformning bilder, och sedan lagra dem med enkla dra-och-släpp-kontrollerna. Förvaltning och samgående verktyg hjälper dig att organisera långa dokument och arbeta på olika avsnitten. Serif erbjuder också 24-timmars support online och via den inbyggda Pageplus video tutorials för att hjälpa dig att bemästra programmets avancerade funktioner.

InDesign

Adobe InDesign är avancerad desktop publishing program med avancerade verktyg för att skapa interaktiva presentationer, tryckta publikationer och digitala media. InDesign är fördelaktigt för projekt med särskilda behov, inklusive flera sidor storlekar och omfattande formateringsvariationer. Använd den inbyggda smarta stödlinjer för att integrera text, bilder och inbäddade medier på en sida sömlöst eller kartlägga din egen textflöde och bildplacering, och sedan låta programmet automatiskt tillämpa formatet till andra delar av dokumentet. InDesign innehåller verktyg från Photoshop och andra Adobe-program och stöd som exporterar till olika digitala publicera standarder och programvara med formateringselement i takt.

Tryckeriet

Tryckeriet av Broderbund är billig publishing program idealisk för kreativ hem och små affärsprojekt. Programmet innehåller praktiska guider för att utforma snabba inbjudningar, kalendrar, broschyrer, nyhetsbrev, CD-etiketter och flera andra dokument. Hitta bilder från den expansiva klippet konstsamling, eller ladda upp dina egna bilder till en personlig katalog och tillämpa en rad bildeffekter och redigeringstekniker. Utforma en anpassad layout med Shape Editor och kontrollera förflyttning och flödet av text i hela dokumentet. Print Shop erbjuder post sammanslagning, så kan du direkt importera kontaktinformation i dokumentet och skicka färdiga projekt rätt till skrivaren.

iStudio Publisher

IStudio Publisher är budget programvara för Mac-datorer som erbjuder grundläggande designverktyg för att producera gemensamma projekt, såsom flygblad, nyhetsbrev, gratulationskort och årsböcker. Den strömlinjeformade programvara har ett grafiskt gränssnitt med flikar för navigering, förstoring, redigering, bildbibliotek och verktygsfält ligger runt dokumentfönstret. IStudio Publisher erbjuder både inbyggda mallar och tillsvidare layouter, där du kan placera, ändra storlek, lager och redigera opaciteten för text och bilder. Verktyget form skapande låter dig utforma ett anpassat objekt, fönster bild eller textbana och lägga till effekter till den färdiga produkten. Efter inslagning upp ett projekt, konvertera den färdiga publikation till PDF för snabb distribution i tryck och på webben.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com