Hur du skapar din egen docka Online

May 14

Hur du skapar din egen docka Online


Online docka kokare webbplatser kan du välja kroppen, huvud, armar och ben på en docka sedan ändra sitt hår, kläder och ögonfärg. När docka kokare webbplatser först lanserades, kan användarna bara välja huvudena och kläder för online dockor. Nu kan du välja allt från din dockhem till sina husdjur. Det finns också kändisdocka kokare webbplatser. När du är klar med din docka, kan du spara den och skicka till dig själv.

Instruktioner

1 Hitta en virtuell docka webbplats som eLouai.com. Detta är en grundläggande docka tillverkare webbplats. Mer avancerade webbplatser kan du anpassa din docka och använda den i spel och i en virtuell värld.

2 Klicka på fliken för att först välja en bakgrund för din docka. Det finns bakgrunder med bilder som hjärtan och stjärnabristningar, eller så kan du välja en bakgrund som ser ut som en verklig gata eller park. Genom att klicka på bilden av bilden kommer omedelbart att ge din docka som bakgrund.

3 Välj din dockans kropp typ, huvudform, ansiktsdrag och kläder med hjälp av de olika flikarna. De skuggade bilderna på flikarna kommer att berätta vilken flik har vad. Vissa flikar är anslutna till andra med linjer, som skjortan och byxorna är anslutna till dräkten flikar, vilket innebär att du kan välja objekt separat eller plocka en redan samordnade outfit.

4 Hitta tillbehör till din docka. Välj smink, smycken, skyddsglasögon och halsdukar. Du kan välja husdjur som en valp eller en tätning. Du kan också lägga tecknad text under eller över din docka.

5 Spara docka genom att klicka på dockan huvud / diskett-knappen under din anpassade docka. Detta kommer att öppna ett nytt fönster och spara en bild på din docka direkt. E-post din docka till dig själv eller vänner genom att klicka på "Doll / Mail" -knappen. Detta kommer att öppna ett nytt fönster där du kan namnge din docka och sätta in din e-postadress. Klicka på "E-post Doll" för att avsluta.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com