Kan jag använda en annan bildskärm med min Mac Book?

January 22

Kan jag använda en annan bildskärm med min Mac Book?


En bärbar dator med en Intel Core 2 Duo-processor, har MacBook en rad portar för anslutning av externa hårddiskar och datanät. Datorn har också en port för anslutning av en adapter som gör det möjligt att använda en extern bildskärm. Med hjälp av en dubbla bildskärmar kan du visa innehåll från datorn på en skärm större än den bärbara datorns 13,3-tums skärm.

Med hjälp av en annan bildskärm

Du kan ansluta och använda en annan monitor med datorn via datorns "Mini-DVI" port. Digital Visual Interface är en typ av videoanslutning standard på Mac-system och vissa PC-system. Gränssnittet finns också på vissa LCD-skärmar. Mini-DVI-port är också känd som en "video out" port. Porten överför endast video och inte ljud. Du måste ansluta en separat ljudkabel till datorn: s "Ljud In / Out" för att överföra ljud till annan bildskärm, om så önskas.

Mini-DVI-adapter

Mini-DVI-adaptrar är tillgängliga direkt från Apple samt tredjepartsleverantörer. Tillgängliga adaptrar inkluderar Mini-DVI till VGA, mini-DVI och mini-DVI-till-video. Adaptern omvandlar och skickar videosignalen från datorn till en extern bildskärm som innehåller en DVI, komposit, S-video eller VGA-anslutning. Omvandlingen sker automatiskt och du kan se innehållet på både den bärbara datorn och den externa bildskärmen --- kallas skärmbildsdubblering. Adaptrarna stödja en mängd olika skärmupplösningar, inklusive 1920 pixlar med 1200 pixlar och 2048 pixlar med 1,152 pixlar.

Stöds MacBook modeller

Om datorn innehåller ett NVIDIA grafikkort, kommer Mini-DVI-till-video-adaptern fungerar inte med den bärbara datorn. Du måste köpa och använda en mini-DVI till VGA eller mini-DVI-till-DVI-adapter. Adaptrarna innehåller instruktioner, rekommendationer och tips om hur du använder enheterna på datorn.

extra information

När du använder en extern bildskärm, kan du stänga din MacBook lock och fortfarande visa innehåll från den bärbara datorn på den externa bildskärmen. Du kan också ansluta en extern mus och tangentbord till din Mac --- i huvudsak att omvandla din bärbara dator till ett skrivbordssystem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com