Hur man: Kortkommandon i Bokmärken på Firefox

October 1

Firefox webbläsare låter dig skapa genvägar till webbsidor i form av "bokmärken." När du klickar på namnet på en av dina bokmärken, är du automatiskt omdirigeras till den sida där bokmärket gjordes. Skapa bokmärken och få tillgång till ett bokmärke bibliotek snabbt genom att använda någon av Firefox kortkommandon.

Instruktioner

1 Håll ner "Ctrl" och "Shift" nycklar och klicka på "D" -tangenten. Detta bokmärke alla flikar som är öppna i en ny mapp. Du kan ändra namnet på mappen i den resulterande popup-fönster.

2 Håll ner "Ctrl" tangenten medan du trycker på "D" -tangenten. Detta bokmärke den aktuella sidan du har öppet. Du kan byta namn på bokmärket i den resulterande popup-fönster.

3 Håll ner "Ctrl" tangenten medan du trycker på "B" -knappen eller "jag" -knappen. Detta öppnar bokmärken sidofältet, som innehåller sparade bokmärken tillsammans med bokmärkesrelaterade alternativ och information.

4 Håll ner "Ctrl" och "Shift" nycklar, klicka sedan på "B" -knappen. Detta öppnar ett fönster som innehåller samma information som bokmärkessidofältet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com