Hur typ med en Tilde

October 2

När du skriver på språk som spanska, är det ibland nödvändigt att skriva bokstäver accentueras med en tilde. Medan en vanlig amerikansk engelska tangentbord inte innehåller specifika knappar för tecken accentueras med en tilde, är det möjligt att använda inställningar Windows tangentbordet för att skriva dem ändå. Du kan skriva tecken med tilde på datorn på bara några steg.

Instruktioner

1 Öppna Windows Start-menyn, skriv "intl.cpl" i sökrutan och tryck på ENTER på tangentbordet. Detta kommer att öppna Nationella inställningar och språkinställningar.

2 Välj "Tangentbord och språk" -fliken. Klicka på "Byt tangentbord" -knappen.

3 Klicka på knappen "Lägg till". I listan över tillgängliga språk, expandera "English (United States) inträde och sedan expandera" tangentbord ". Klicka på kryssrutan bredvid" United States-International "och klicka på" OK ".

4 Klicka på ikonen tangentbordet på aktivitetsfältet i Windows, till vänster om facket meddelandefältet. Välj "United States-International".

5 Öppna dokumentet som du vill infoga ett tecken med en tilde. Tryck på SHIFT och tilde-tangenten samtidigt på tangentbordet. Skriv sedan den bokstav du vill framhäva. Till exempel, för att skriva "A", tryck SKIFT och tilde, släpp dessa nycklar och sedan trycka på "en."

Tips

  • På amerikanska engelska tangentbord, är på tilde-tangenten ovanför TAB-tangenten på tangentbordet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com