Min iTunes Är Hidden

May 5

Min iTunes Är Hidden


Om du är ett fan av iTunes, du är inte ensam; som i början av 2011, mer än 200 miljoner människor hade iTunes-konton. Med så många användare är det troligt vissa människor kan finna ett problem eller två med programmet. Om problemet innebär en dold iTunes ikon, eller en saknad iTunes-programmet, kan källan till problemet vara valfritt antal saker. Som sagt finns det dock några vanliga felsökning du kan vidta för att komma igång.

Uppdatering

Även om det är aldrig bra att ha problem med iTunes är det bästa scenariot att du behöver uppdatera till en nyare version av programvaran för att få den att visas bland dina program. Om du använder en gammal, som inte stöds version av programvaran, kan iTunes döljas från dina program eller program mappar. Att kontrollera uppdateringar, gå till iTunes hemsida och klicka på "Ladda ner nu." Om du har en Mac, kan du även behöva uppdatera datorns version av QuickTime, du kan ladda ner den från Apple QuickTime platsen.

Windows: Anti-Virus

Om du använder iTunes på en Windows-dator, kan du ha ett antal konflikter som orsakar iTunes att vara dold eller beter sig oförutsägbart. För det första, använd din antivirusprogram för att kontrollera om någon skadlig kod eller spionprogram. Men här är kickern - enligt Apple, kan vissa antivirusprogram orsakar iTunes att agera konstigt. Att kontrollera detta problem, inaktivera Internet Security tillfälligt eller placera ett undantag för iTunes, så att iTunes inte skannas av ditt anti-virusprogram.

Windows: Förare

För Windows, kommer du också vill kontrollera att förarna - som gör programvara för att kommunicera med hårdvara - uppdateras på datorn. För att göra detta, kontrollera vilka drivrutiner du har, och sedan gå till föraren tillverkarens webbplats för att söka efter uppdateringar. För att se vilken typ av förare du har genom att högerklicka på "Den här datorn" på Start-menyn och välj sedan "Hantera". Välj sedan "Enhetshanteraren" och klicka sedan på plustecknet bredvid bredvid enhetstypen. Högerklicka på enhetens namn och klicka sedan på "Egenskaper". Det borde visa märket på drivrutin du har; sedan navigera till den tillverkarens webbplats för att söka efter uppdateringar.

felsöknings~~POS=TRUNC

Apple tillhandahåller ett antal felsökning assistenter för att hjälpa dig att lösa problem med iTunes, som innehåller instruktioner som är specifika för enheter som iPods, iPhones, iPads eller andra typer av enheter. För att få hjälp med problemen på just din enhet, navigera till Apple Support: s "iTunes Felsökning Assistant" webbsida och klicka på den enhet som du måste följa anvisningarna och felsöka enheten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com