Hur man kan stoppa Wimia Proxy Detektorer

December 16

Hur man kan stoppa Wimia Proxy Detektorer


En proxy är en webbplats Internetanvändare arbetar för att komma åt hemsidor med sin riktiga IP-adress dold. En Wimia proxy detektor används av vissa webbplatser för att ta reda på när en besökare använder en proxy för att få tillgång till webbplatsen. Till exempel, om du får förbjudas från ett forum och försöka komma åt den med en proxy för att dölja din IP-adress och kringgå förbudet kommer Wimia testet hålla dig från att komma åt detta forum, eftersom det kommer att upptäcka att du använder en proxy. Du kan stoppa en Wimia proxy detektor från att blockera dig med en VPN-tjänst.

Instruktioner

1 Besök MyUSVPN webbplats och använda sin virtuella privata nätverk för att stoppa Wimia proxy detektorer. Till skillnad från proxy webbplatser som ger en IP-adress som får användas av så många människor att Wimiea testet upptäcker det som en proxy, MyUSVPN ger dig tillgång till olika servrar och olika IP-adresser från olika delar av världen. Därför stoppar Wimia proxy detektorer från att kunna bestämma att du använder en IP-adress kopplad till din. Denna VPN-tjänst kan du också häva blockeringen begränsade webbplatser och VoIP-applikationer som begränsas av nätoperatören eller ISP, plus det skyddar dig när du ansluter till hotspots. MyUSVPN erbjuder en två planer som kan beställas på en månad, kvartalsvis, halvårsvis eller årsvis.

2 Gå till HideIP VPN plats och använda sin tjänst för att besegra Wimia proxy detektorer. HideIP VPN är en tjänst som döljer din IP-adress bakom olika servrar, vilket gör det möjligt att hålla proxy detektorn Wimia från att upptäcka att du inte använder din riktiga IP-adress. Med HideIP VPN, kommer du verkar vara besöker webbplatser från olika länder, däribland Tyskland, Storbritannien, Kanada och USA. HideIP VPN hjälper dig också tillgång begränsade platser, låsa upp VoIP-applikationer, skyddar din information när du använder hotspots för att få tillgång till nätet, plus att det säkrar din information genom att kryptera det. HideIP VPN erbjuder en kostnadsfri tjänst och en premiumtjänst som för en månadsavgift ger obegränsad bandbredd.

3 Navigera till Starka VPN webbplats och bypass Wimia proxy detektorer genom att använda sin virtuellt privat nätverk. Besegra Wimia proxy detektorer med Strong VPN är möjligt eftersom det ger dig tillgång till 133 servrar i 14 olika länder och 5,324 IP-adresser. Servrarna som erbjuds av Strong VPN ger snabba hastigheter och obegränsad bandbredd kapacitet, plus dess virtuellt privat nätverk skyddar dig när du ansluter till nätet via hotspots. Med starka VPN kan du gå förbi Internet restriktioner på jobbet, eller någon annan typ av nätverk och du kan även ansluta till webbplatser som kan blockeras till dig utomlands. Stark VPN har månadsbokslut som börjar på $ 7 och årliga specialerbjudanden från $ 55, som november 2010.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com