Hur man använder Microsoft OneNote

November 14

Microsoft OneNote är ett mycket användbart program som låter dig skapa bärbara datorer och sidor inom dessa bärbara datorer för att spåra allt från projekt på arbetsplatsen inköpslistor till möten. Det finns även en avdelning för Osorterade anteckningar som du kan skapa utanför OneNote som du kommer om ditt företag.

Instruktioner

1 Köpa en kopia av Microsoft OneNote (se Resurser nedan). Följ instruktionerna för att installera och licensiera programmet, och sedan öppna den.

2 Läs demoanteckningsböcker om du är intresserad av att lära om programmet. Hellre än att försöka läsa hjälpfiler, instruktioner, tips och förslag på sidor som är konstruerad för dig i form av mallar. De två mallar som är öppna när du startar är personliga och arbete.

3 Skapa en ny anteckningsbok genom att gå till "File" och välja "Ny Notebook."

4 Välj en mall eller börja med en tom anteckningsbok. Du kan skapa ett nytt avsnitt genom att gå till "File" och välja "Nytt avsnitt", eller du kan ändra befintliga sektioner genom att klicka på motsvarande flik högst upp på sidan.

5 Skapa nya sidor i varje avsnitt genom att klicka på "Arkiv Ny avsnitt", eller genom att trycka "Ctrl" och "N." Du kan också högerklicka på höger på sidan där sidorna listas för att skapa en ny.

6 Lagra, sortera och organisera dina anteckningar med funktioner som textrutor som du kan flytta efter behag, olika anteckningsböcker för olika ändamål, och även punktlistor och tabeller.

Tips

  • Synkronisera dina anteckningsblock på flera datorer för ett roligt sätt att dra nytta av OneNote.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com