Hur man se en Facebook-profil Utan ett konto

October 14

Vid ett tillfälle, var Facebook helt stängas för världen, och det enda sättet att visa någon profilinformation var att registrera dig för tjänsten och skicka en annan användare en vänförfrågan. Tiderna har förändrats, och Facebook har ökat mängden öppenhet tjänsten erbjuder. Sajten erbjuder en sökning för icke-medlemmar som vill hitta folk och titta på profiler, men tyvärr sökmotor begränsas resultaten till tre personer. Om du vill hitta någons Facebook-profil utan att behöva öppna ett konto, kan du göra det med hjälp av en sökmotor lösning.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och besöka Googles webbplats på Google.com.

2 Skriv den här raden i sökrutan:

site: facebook.com "Förnamn Efternamn"

3 Ersätt "först" med det första namnet på den användare som du letar efter och "Sista" med efternamnet på användaren. Sökresultaten dyker upp automatiskt om du har aktiverat Google Instant. Om inte, klicka på "Google-sökning" -knappen.

4 Klicka på en av de första resultaten, som vanligtvis Facebook profilsidor. Du kanske måste kolla in några att hitta rätt person. När du visar en profilsida, kommer du att se all information som användaren har offentliggjorts i sin profil utan att behöva skapa ett Facebook-konto.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com