Hur man ansluter en HP Mini 1000 till en projektor

September 25

HP Mini 1000 inte har en standard VGA-port, eftersom detta skulle vara för stor för netbook smal bas. Däremot datorn är utrustade med en expansionsport kan anslutas till en extern skärm eller projektor, om så önskas. HP erbjuder en speciell VGA-kabel för detta ändamål, en ände av kabeln har ett kontaktdon som utformats speciellt för användning med Mini 1000, medan den andra änden ansluts till en standard VGA-port, såsom de som finns på de flesta digitala projektorer.

Instruktioner

1 Placera HP Mini 1000 så att du kan se den vänstra sidan av netbook bas. Hitta strömuttaget, som ligger vid den vänstra änden av uppsättningen. Anslut den lilla änden av nätadaptern till eluttaget. Anslut den andra änden till ett närliggande vägguttag.

2 Hitta expansionsporten, som ligger till höger om ventilerna installerade på vänstra sidan av netbook bas. Anslut den breda änden av HP Mini 1000 VGA-kabel till expansionsport.

3 Undersöka matrisen med ingångsportar som är installerade på projektorn. Hitta den port som matchar kontakten ligger i andra änden av HP Mini 1000 VGA-kabel; denna port kan märkas "COMPUTER IN" eller "VGA IN." Anslut änden av VGA-kabeln till porten.

4 Anslut projektorns nätkabel till ström port om frånkopplad. Anslut projektorns nätkabel till ett närliggande vägguttag. Slå på projektorn. Öppna HP Mini 1000 display. Hitta netbook strömbrytare, som ligger på höger sida av basen framkant. Skjut strömbrytaren åt höger.

5 Vänta på att datorn ska starta upp. Logga in på operativsystemet. Tryck på "Fn" och "F2" för att mata ut netbook display till projektorn.

Tips

  • Om du behöver beställa en HP Mini 1000 VGA-kabel, är artikelnumret FY828AA.
  • Om du vill ansluta netbook till en projektor som inte har en VGA-port, måste du köpa en adapter eller omvandlare utformad för att ansluta till en VGA-kabel.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com