Så här konfigurerar Team Club turneringsresultat i Microsoft Excel

June 9

Så här konfigurerar Team Club turneringsresultat i Microsoft Excel


Microsoft Excel är ett kalkylprogram som produceras som en del av Office produktivitet programvara. Även ofta som en datainsamling, lagring och analysverktyg, har många funktioner som är tillgängliga för att tillåta användare att skapa en mängd olika dokument Excel. Förutom funktioner som finns i programmet, kan användare ladda ner en mängd pre-formaterade mallar för att använda, såsom turnering parentes, med vilken du kan konfigurera laget klubb turneringsresultat.

Instruktioner

1 Starta Microsoft Excel. Klicka på "Start" -knappen Microsoft och välj alternativet Microsoft Excel. Följande steg använder Excel 2007, men en liknande process gäller för tidigare versioner av programmet. Om du inte har Excel 2007, är det tillgängligt som en del av den fria rättegången mot Office från Microsofts webbplats (se Resurser).

2 Gå till Microsoft Office "mallar" sida. Klicka på knappen "Microsoft Office" i det övre vänstra hörnet av Excel och välj "Nytt". Klicka på "Microsoft Office Online" alternativet under avsnittet "Mallar". Denna åtgärd startar en webbläsare som ansluter till "Microsoft Office Online" mallar.

3 Skriv "turnering" i "Bing" sökfältet på sidan mallar och klickar på sökikonen. Välj en turnering fäste mall som passar dina behov från de visade resultaten. Placera markören över mallen för att se en större miniatyr och klicka på "Download" -knappen. Fästet öppnas automatiskt i Excel. Du kan också klicka på bilden för att navigera till en sida som är specifik för mallen och innehåller en del information om det. Du kan sedan använda "Ladda ner" -knappen på den sidan.

4 Redigera turneringen fästet för att passa behoven hos just din lag klubb. Markera och skriv direkt in i celler för att ange lagnamn. Ta bort eller infoga rader och kolumner genom att markera och klicka på "Infoga" eller "ta bort" alternativ i avsnittet "celler" av fliken "Hem". Välj "Spara som" alternativ under knappen "Microsoft Office" för att spara turneringen fäste för användning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com