Hur konverterar man från SMV till WMA

July 13

Medan många företag erbjuder konvertering programvara som gör att du kan extrahera och spara ljud från en videofil på datorn, de flesta av konverteringsprogram är inte kompatibla med SMV (SigmaTel Motion Video) filer som en inmatningsformat. Att konvertera en SMV till en WMA, använd Pavtube Video Converter. Från och med tidpunkten för offentliggörandet, kostar programvaran ungefär $ 35. Pavtube dock erbjuder en gratis testversion.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera Pavtube Video Converter (pavtube.com/video_converter).

2 Starta Pavtube Video Converter.

3 Klicka på "File" -fliken och välj "Lägg till Video / Audio" alternativet. Navigera bland mappar och välj SMV fil du vill konvertera.

4 Klicka på "Format" i rullgardinsmenyn, markera "Common Audio" och välj "WMA - Windows Media Audio (* wma)" alternativet.

5 Klicka på "Bläddra" -knappen till höger om "Output" -fältet, välj en målmapp för den konverterade filen och klicka på "OK".

6 Klicka på den röda "Start Conversion" knappen i det nedre högra hörnet av skärmen. När processen är klar, klicka på "Färdig" -knappen i "Conversion" i dialogrutan. WMA-filen sparas till din destination mapp.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com