Hur man gör en Anime Fan Club på Facebook

July 10

Hur man gör en Anime Fan Club på Facebook


Facebook är det största sociala nätverket i världen, med mer än 600 miljoner globala användare. Förutom att ansluta med din verkliga vänner, kan Facebook vara ett bra sätt att få kontakt med andra som delar dina intressen, som Anime. Facebooks grupper funktion gör det enkelt att skapa en klubb för att ta kontakt med dina vänner, eller till och med Facebook-användare du inte har träffat tidigare. Processen är enkel, men om du tänker bjuda många vänner, kan det ta ett tag att skriva vart och ett av deras namn i Facebook-gränssnittet.

Instruktioner

1 Ange ditt användarnamn och lösenord på Facebook.com, och klicka sedan på "Logga in". Klicka på "Skapa grupp ..." länken till vänster på sidan av.

2 Skriv in ett namn för din klubb i "Gruppnamn" fältet. Klicka på ikonen för att ändra typen gruppen - detta är inte nödvändigt, men du kanske vill välja ikonen filmremsan för att indikera en TV / film grupp.

3 Ange någon av dina vänner som du vill bjuda in i "Medlemmar" -fältet. När du börjar skriva in ett namn, ska din väns namn och bild fylla automatiskt.

4 Klicka på "Privacy" ikonen för att välja en öppen (vem som helst kan delta), Slutna (måste medlemmar verifieras) eller Secret (invite only) grupp. Klicka på "Skapa".

5 Klicka på "Redigera grupp ..." på den högra sidan. Skriv en kort beskrivning av din klubb (högst två stycken) i "Beskrivning" fältet. Klicka på "Spara ändringar".

6 Klicka på "Gruppbild" på den vänstra sidan. Klicka på "Bläddra" för att ladda upp en bild från din hårddisk eller "Ta en bild" för att använda datorns webbkamera. Klicka på "Tillbaka till gruppen."

Tips

  • Dessa steg är korrekt vid tidpunkten för publiceringen. Facebook nykonstruktioner sin webbplats och gränssnitt ofta, och stegen i att skapa en grupp kan ändras när som helst.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com