Lämplig sökord densitet

August 11

Lämplig sökord densitet


En av grunderna för Search Engine Optimization (SEO) är nyckelordet användning. När det används på rätt sätt, nyckelord flytta din webbplats upp Googles resultatsidor. Men Googles sökmotor flyttar platser ner på listan när de överanvändning sökord.

Vad är sökord densitet?

Sökord densitet är antalet gånger ett nyckelord används i texten i förhållande till det totala antalet ord i samma text. Hitta tätheten genom att räkna den totala ord i en artikel och det totala antalet gånger sökordet visas, sedan dela nyckelordet totalt med den totala ord.

Varför Satsa på en låg densitet?

Innehåll som är användbar och originell i allmänhet blir bättre Google betyg, åtminstone i teorin. Upprepning av ett nyckelord om och om igen skadar läsbarhet av innehållet. Också ta hänsyn till att Internet surfare klicka bort från en sida inom några sekunder inte hitta vad de vill. Innehåll som spammar med sökord kommer inte behålla användarnas intresse för länge.

Optimal sökord densitet

Det godtagbara intervallet för sökord densitet är mellan 2 och 5 procent. Många innehåll författare uppmanas att använda 3 procent.

densitet pjäser

Många sökord densitet pjäser finns på nätet. Allt du behöver göra är att kopiera och klistra in text i en form och sedan mata in riktade sökord. Den pjäs genererar automatiskt ett ord räkna och sökord räkna, delar nyckelorden med totala ord, och ger en densitet procent. Vissa gör också förslag och berätta om din densitet är för hög eller låg.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com