Hur man använder Spyware Doctor Patch

August 6

Spyware Doctor är ett program som skyddar din dator från spionprogram aktivitet genom att skapa en vägg av skydd runt dina data och skanna datorns minne och dator för alla program som har inbäddade sig i din hårddisk. Ibland måste man tillämpa en lapp till Spyware Doctor - antingen att uppdatera förmåga programvaran eller ändra vad den kan göra. Kontrollera att du har den patch som motsvarar din version av programmet, och du är bra att gå.

Instruktioner

1 Hämta lämplig Spyware Doctor patch för den version av programmet som är installerat på datorn. Spara plåstret till datorn innan du installerar, även om vissa fläckar ger dig möjlighet att automatisk installation. nedladdningar Patch kan hittas på webbplatser som Hämta eller Hämta Spricka Serial.

2 Installera patchen. Leta där du sparade filen och öppna den, att följa anvisningarna installations. Gå till plåstret och köra det. Det kommer automatiskt installera ändringarna för din Spyware Doctor program.

3 Kör Spyware Doctor. Öppna programmet för att vara säker på att plåstret korrekt installerad och att programmet fungerar fortfarande det sätt som det borde.

Tips

  • Om först plåstret inte verkar fungera korrekt, stäng programmet och starta om datorn. Om programmet fortfarande inte fungerar som den ska, avinstallera programmet och sedan installera det och plåstret separat.
  • Endast nedladdning fläckar som du är säker på är inte spionprogram. Spionprogram kan ofta förklädd som ett tillägg till din säkerhetsprogram.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com