Hur man ansluter en bärbar dator till en NEC LCD-projektor

February 28

Hur man ansluter en bärbar dator till en NEC LCD-projektor


NEC tillverkar sina LCD-projektorer med datoranslutning i åtanke. Tack vare en inkluderade dator VGA-port kan du ansluta din bärbara dator direkt till projektorn. Efter anslutning, lägga projektorn till din bärbara displaysystem som en andra skärm kan du använda projektorn som en presentationsanordning kan bildstorlekar på upp till 300-inches. Dessutom har många av NEC: s LCD-projektorer är utrustade med en förstärkt högtalare som kommer att acceptera ljud direkt från din bärbara dator, vilket ökar en laptop ofta små ljudkapacitet till fyller rummet kapacitet.

Instruktioner

1 Anslut en VGA-kabel till VGA ur den bärbara datorn. Fäst kabeln på plats med hjälp av de två skruvarna på sidorna av kabelanslutningen. Anslut och säkra den andra änden av bildskärmskabeln till datorn I porten på din NEC LCD-projektor.

2 Anslut 3,5 mm högtalarkabeln jack i högtalarna utgången på din bärbara dator. Anslut den andra änden av sladden till ljudingång på projektorn.

3 Ta bort linsskyddet från projektorn och tryck sedan på strömbrytaren för att slå på projektorn. Vänta tills gröna strömindikatorn att börja visa att projektorn är klar för användning.

4 Slå på strömmen till den bärbara datorn och vänta på att systemet att starta upp till skrivbordet.

5 Tryck på knappen "Källa" på projektorn och sedan använda piltangenterna på projektorn för att markera "datorn" i källmenyn. Tryck på "Exit" för att spara ditt val.

6 Vänta för ditt operativsystem för att detektera projektorn som en extra bildskärm. Om systemet inte hittar sedan övervaka sedan detektera projektorn manuellt genom att klicka på "Start" och välja "Kontrollpanelen". Välj "Lägg till en enhet" i avsnittet Maskinvara och ljud och följ instruktionerna installationsanordning för att installera en drivrutin för att erkänna projektorn. Ladda ner bildskärmsdrivrutiner som är specifika för din LCD modell från NEC: s hemsida, som ligger i supportavdelningen tekniskt under "Produkter".

7 Högerklicka på en tom plats på skrivbordet och välj "Skärmupplösning." Välj "Duplicera dessa skärmar" för att klona ditt skrivbord på projektorn, projicera samma bild som visas på datorskärmen, eller välj "Utöka dessa bildskärmar" för att lägga projektorskärmen som extra utrymme på skrivbordet. Tryck på knappen "Behåll ändringar" för att bekräfta skärmen val. Tryck sedan på "OK" för att spara de nya inställningarna. Använd projektorn som en skärm genom att flytta ett föremål över skrivbordet till projektorn rymden med hjälp av musen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com