Hur man gör en animerad kort i Photoshop

March 13

Adobe Photoshop är mest känd för sin fotoredigering och grafikprogram. Emellertid har det många andra användningsområden, inklusive enkla animationer som de du kan skapa för en animerad gratulationskort. När de är färdiga, kan detta animerade kort att skickas som en bifogad fil eller publiceras på nätet. Om du vill göra din egen animerade gratulationskort i Photoshop, är processen ganska enkel.

Instruktioner

1 Ladda ett foto eller annan bild som du vill använda på ditt kort på din dator.

2 Starta Photoshop. Välj "File" i menyn och välj "Nytt". I dialogrutan, ange bredd och höjd du vill ha för kort och klicka på "OK".

3 Välj "File" i menyn och välj "Öppna". I dialogrutan, lokalisera och öppna den bild du laddade. Använd "Kopiera" och "Klistra in" -funktionen under "Redigera" för att lägga bilden i animeringen dokumentet.

4 Välj "Typ" verktyg i verktygsfältet. I alternativen längst upp, välj teckensnitt, storlek och färg du vill. Skriv sedan in din text var du vill på kortet.

5 Välj "Fönster" i menyn och välj "Animation". Ställ in "Längd" under ramen till ".2 sekunder." Gå till tidslinjen längst ner och klicka på knappen "Duplicera Frame".

6 Markera den första bildrutan och i "Lager" instans som lagret opaciteten för både bild- och textlager till "0" Välj sedan det andra skiktet och höja både lagrets opacitet tillbaka till "100"

7 Välj "File" i menyn och välj "Spara för webben eller enheter." I dialogrutan väljer GIF som filtyp och klicka på "Spara". Namnge filen och klicka på "Spara" igen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com