Hur konvertera MDF till ISO

October 29

En MDF och ISO-filen är bildformat som lagrar en skivans rådata. Konvertera en MDF till Iso består i att ändra filtillägget och bildtyp helt och hållet. Hittills finns det ingen metod för att åstadkomma en sådan uppgift genom en infödd Windows-baserad applikation. Du kan dock konvertera MDF till ISO-filer med hjälp av olika tredjeparts verktyg tillgängliga för nedladdning.

Instruktioner

Konvertera Använda Power Iso

1 Montera effekt ISO från sin hemsida till din dator. Dubbelklicka på programmet att starta den.

2 Gå till "Verktyg" och klicka på "Konvertera." Klicka på "Bläddra" från "källfilen" fältet för att hitta MDF bildfil du vill konvertera till Iso.

3 Klicka på "Bläddra" från "Destination File" för att tilldela hårddisken platsen där nyligen konverterade ISO bilden sparas.

4 Klicka på "Iso" omvandling alternativ från listan över tillgängliga bildtyper. Tryck på "OK" för att konvertera Mdf till Iso effektivt.

Konvertera Använda Magic ISO

5 Installera Magic ISO från sin officiella hemsida till datorn. Starta Magic ISO från skrivbordet eller Start-menyn.

6 Gå till "Verktyg" och klicka på "Konvertera." Tryck på "Bläddra" från "Välj källa File" fältet för att hitta MDF bildfil du vill konvertera till Iso.

7 Tryck på "Spara" ikonen "Välj Output File" fältet för att tilldela en sökväg för den konverterade ISO bild.

8 Klicka på "Välj Output Format" drop-down alternativ och välj "Iso" -formatet visas. Tryck på "Konvertera" för att skapa den nya ISO bild.

Konvertera använda någon till Iso

9 Installera Valfri Iso från sin officiella webbplats och installera det på din dator. Dubbelklicka på programmet att starta den.

10 Tryck på "Öppna bild" från avsnittet "Source bildfil" för att hitta MDF bild du vill konvertera.

11 Aktivera "Konvertera till ISO-avbild" alternativet. Tryck på "Öppna Iso" att tilldela en sökväg för den nya Iso bilden. Klicka på "Konvertera" för att konvertera Mdf till Iso effektivt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com